Erdősiné állítja, egy párt sem befolyásolta őt

A keddi botrány után megszólalt az MSZP-t megelőző hölgy.
A vasárnapi boltzárról népszavazást kezdeményező Erdősi Lászlóné közölte az MTI-vel: határozott álláspontja, hogy nem ért egyet az üzletek vasárnapi nyitvatartásával. „A sajtóban megjelent híresztelésekkel szemben a kezdeményezést a közügyek iránt érdeklődő, arról véleményt alkotó független magánszemélyként tettem meg” – írta Erdősi László herceghalmi független polgármester felesége.

Erdősiné beadványa miatt Nyakó István szocialista politikus későn tudta saját kérdését beadni a Nemzeti Választási Irodához, mert több „kopasz férfi” akadályozta. Lefotózták, hogy a kopaszok kezében lévő mappa is Erdősiné beadványát tartalmazta, sajtóhírek szerint pedig a kopaszok közül legkevesebb ketten a Fradi Securityhez köthetők. Mint ismert, Kubatov Gábor Fidesz-párt-
igazgató  az FTC elnöke is. A hölgyet kísérő férfi  (aki megelőzte a blokkolóóránál Nyakót) pedig Kubatov Gábor titkárának osztálytársa volt.

Erdősiné egyetért azzal, hogy zárva vannak a boltok vasárnap, ezért akar népszavazást róla - írja a 444.hu.

A Nemzeti Választási Iroda elnöke, Pálffy Ilona szerint rend volt kedden az irodánál. Azt ő is elismeri, hogy a népszavazásról szóló jogszabály az ügyeskedőknek kedvez, ezért is kezdeményezett törvénymódosítást fél éve.

Ismeretlen tettesek ellen feljelentést tett a népszavazás és az európai polgári kezdeményezés rendje elleni bűncselekmény megalapozott gyanúja miatt Juhász Péter, az Együtt alelnöke.

Cikk ajánló

Hírlevél regisztráció


Sudoku 数独

sudokuLogikai játék a számokkal
PCLand.hu