Holtan találták meg az eltűnt fiatal lányt

Megtalálták csütörtökön Dabason annak a 20 éves nőnek a holttestét, aki a hétvégén Budapesten tűnt el. A rendőrök emberölés gyanúja miatt elfogtak egy szintén 20 éves kakucsi férfit - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
A nyomozók csütörtök hajnalban Dabas külterületén, egy erdős részen találták meg a vasárnapra virradó éjjel eltűnt fiatal nő holttestét, a halálát az elsődleges adatok szerint idegenkezűség okozta - mondta el Beluzsárné Belicza Andrea.

A bűncselekménnyel összefüggésben egy 20 éves kakucsi férfit fogtak el, elszámoltatása jelenleg is folyamatban van - tette hozzá a szóvivő, aki a nyomozás érdekeire hivatkozva nem közölt további részleteket. Az ügyben bővebb rendőrségi tájékoztatás csütörtök délután vagy pénteken várható - jelezte.

A Blikk értesülései szerint a lány is kakucsi lakos. A lap internetes oldalán az eltűnés után arról írt, hogy a fiatal nő a barátaival születésnapot ünnepelt a Népliget egyik szórakozóhelyén, és hajnali négy óra harminc perckor rögzítette a hely ipari kamerája, amint telefonálás közben kiment az épületből. Ezt követően "mintha elnyelte volna a föld" - fogalmaztak. Ezeket az információkat a rendőrség egyelőre nem erősítette meg.

Cikk ajánló

Hírlevél regisztráció


Sudoku 数独

sudokuLogikai játék a számokkal
PCLand.hu