Mészáros újabb földet vett

Egy ügyvéd vette meg Mészáros Lőrinc számára a hatvanpusztai majorsággal szomszédos, alcsútdobozi területet a tegnap délelőtti árverésen.
A 36 hektáros földre csak Vörös József licitált, így az kikiáltási áron, 44,4 millió forintért kelt el. A felcsúti milliárdos vállalkozó polgármestert képviselő ügyvéd 2012 óta tagja a Puskás Akadémia elnökségének (elnök Orbán Viktor, ügyvezető alelnök Mészáros Lőrinc), a futballklubnál jogi szakértőként is dolgozik.

Az ügyvéd állami cégek jogi ügyeiben is eljár. A 444.hu úgy tudja, 180 millió forintért végez jogi szolgáltatásokat a MÁV-nak.

Az árverést megelőzően az Együtt aktivistákkal demonstrált a helyszínen, és arra volt kíváncsi, hogy „ki az az új stróman, aki Orbán Viktor vagyonát növeli”.

Ceglédi árverés

Csaknem félmilliárd forintért árverezték el a Simicska Lajos érdekeltsége által bérelt Cegléd környéki földeket. Az 543 hektárnyi rét, legelő, szántó hektáronként 800 ezer forintért kelt el, noha a környéken tavaly hektáronként 1,8-2 millió forintot fizettek a hasonló területekért. Egy érdeklődő volt, egy ügyvédnő, így a földek kikiáltási áron keltek el.

Cikk ajánló

Hírlevél regisztráció


Sudoku 数独

sudokuLogikai játék a számokkal
PCLand.hu