RETRO RÁDIÓ

Oroszlán, ideje észrevenni a szépet és jót





Fontos megtalálni a kivezető utat a monotóniából.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.11.09.
csillagok

2022. november 9.

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Szokásához híven megint sikerült igen magasra tennie a mércét. Márpedig, ha sokat próbálkozik, abba belefárad. Legyen elégedett a kevesebbel is, és akkor van esélye boldoggá tennie másokat. És persze saját magát is.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ha nem hallgatja el a szándékait, az igen jól jöhet akkor, amikor a terveit meg akarja valósítani. Az kevés, hogy ön elgondol valamit, beszélnie is kell róla. Ne csak annak, akit közvetlenül érint. A segítség bárhonnan jöhet.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Családi belviszályra kerülhet ma sor. Ne aggódjon, semmi sem tart örökké, ez sem. Ám ami a felszínen csak ostoba kötözködésnek tűnik, az mindig mélyebb gyökerű. Néha nem is az a lényeg, amin vitatkoznak. Ásson mélyebbre!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Bár mostanában szokatlanul nehezére esik a kommunikáció, mégse fojtsa bele senkibe a szót. Valamilyen fontos információhoz juthat így. Igaz, talán túl sok is a fecsegés, ami körülveszi. Ezért jól teszi, ha megválogatja az embereket maga körül!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Most koncentráljon a párkapcsolatára, mert a mai napon a kedvese meglepi valami új és jó dologgal. Legyen hálás érte, még ha csekélységnek tűnik is. A lényeg, amit mutat: a szeretetet, gondoskodást. Becsülje meg!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Jót tenne önnek valamilyen program. Végre helyre állhatna megrendült lelki békéje, és több örömet is találna az életben, ha nem csak a monotóniát és a szürkeséget élné meg benne. Az élet tele van örömmel: de azt észre is kell venni.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Nem szereti, ha nem történik semmi. Elvárja, hogy nyüzsögjön ön körül az élet. De a stabilitást is. Márpedig, ha ön nem tesz ez utóbbiért semmit, akkor azzal minden felelősséget nagyvonalúan a partnerére hárít. Ez nem fair!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ráébred ma valaminek a hatására, hogyha keresi az érzelmi problémákat, akkor azok kétszeres hatással nőhetnek a fejére. Ha megtanul elsikkadni apró bántások felett, és a jóra koncentrál, akkor az utóbbi nő meg.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ha valaki nyíltan visszautasítja, akkor kerülje el még a társaságát is. Jogosan dühös! A visszautasítás több mint romboló, hát ha még folyamatosan kell tapasztalnia...

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Úgy érzi, hogy örökös lemaradásban van, ezért az otthonában is dolgoznia kell. Ugyanakkor tudva, vagy tudattalanul, dühíti, hogy mások, talán a társa is folyton csak lebzsel. Mondja ki! Ok a veszekedésre, de a megoldásra is!

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Vigyázzon, mert bármily ártatlannak is véli ön a viccelődését, belemarhat valakibe, akit a legkevésbé akart volna megbántani. Valószínűleg teljesen alaptalanul vádolja őt. Ártatlanabb, és ártalmatlanabb, mint gondolja.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Nyugodt, békés, csendes nap vár önre, és ez a kapcsolataiban is visszatükröződik. Tekintse át a maga mögött hagyott kicsit zűrös, feszültséggel terhes napokat, amely tanulását és önismeretét szolgálta. Igyekezzen tanulni a történtekből!





Ezeket olvastad már?
Meglepő akadályokat görget az élet néhány csillagjegy elé ma

Meglepő akadályokat görget az élet néhány csillagjegy elé ma

Vége a találgatásnak: megválaszolták a tudósok a legégetőbb kérdést

Vége a találgatásnak: megválaszolták a tudósok a legégetőbb kérdést

Izgalmas napja lesz ma ennek a csillagjegynek

Izgalmas napja lesz ma ennek a csillagjegynek

Ez a három csillagjegy a legkiszámíthatatlanabb mind közül

Ez a három csillagjegy a legkiszámíthatatlanabb mind közül

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás