Bemutatták Psy új dalát

Letölthető az online zenei boltokban Psy dél-koreai rapper legújabb, Gentleman című dala.
Már 119 országban elérhető a Gangnam Style című slágerével világhírnévre szert tevő énekes dala, amelyben ironikusan arról beszél, hogyan ismerkedik úriember módjára. "Engedjétek meg, hogy meséljek magamról. Bátorsággal, elánnak és humorral rendelkező sármőr vagyok" - énekli koreai nyelven Psy, majd a refrént angolul folytatja.


A dallal egyelőre nem mutatták be a hozzá készült videót, a rövidfilm várhatóan szombaton lesz látható, amikor Psy koncertet ad Szöulban. A popsztár bejelentette, hogy ebben egy hagyományos koreai tánc adaptációja is felbukkan, illetve több híres dél-koreai komikus és énekes is részt vesz a produkcióban.

A Gangnam Style sikeréhez nagy mértékben hozzájárult a különleges "lovas" koreográfia. A dalhoz készült videó több mint másfél milliárd klikkelést kapott a YouTube videomegosztó portálon, a dal világszerte a slágerlisták élén állt.

A dél-koreai internetes fórumokon Psy új dala volt a legnépszerűbb téma, még a szomszédos Észak-Korea fenyegetéseiről szóló vitákat is háttérbe szorította csütörtökön.

Cikk ajánló

Hírlevél regisztráció


Sudoku 数独

sudokuLogikai játék a számokkal
PCLand.hu