Minden évben új Csillagok háborúja film

A Lucasfilmet felvásárló Disney stúdió bejelentette, hogy minden évben moziba kerül majd egy Csillagok háborúja film 2015-től, miután bemutatják a 7. epizódot 
Azt, hogy 2015-ben mutatják majd be a legújabb Star Wars-filmet, a 7. epizódot, már azután bejelentette a Disney filmstúdió, hogy ősszel megvásárolták a Lucasfilm Ltd.-et, a Csillagok háborúja atyjának, George Lucasnak a tulajdonát. 

Most azonban az is napvilágra került, hogy a Star Wars-univerzummal igazi offenzívába kezdenek. A 7. epizódban – amelyet J. J. Abrams rendez, és A Jedi visszatér története után veszi fel újra a fonalat – újra látható majd a vásznon Luke Skywalker, Leia hercegnő és Han Solo is (Mark Hamill, Carrie Fisher és Harrison Ford). Ez is egy trilógia nyitódarabja lesz, amelyből kétévente mutatják majd be az új részt. George Lucas még tavaly elárulta, hogy a történetvázlatok már készen vannak.

Nem maradnak azonban a rajongók egyetlen évre sem Star Wars nélkül, ugyanis a köztes években a jelentősebb mellékszereplők, mint Yoda mester, Boba Fett fejvadász és az ifjú csempész, Han Solo történetei kapnak egy-egy filmet.

Tavalyi áron
4,05 milliárd dollár volt a Lucasfilm Ltd. vételára tavaly október végén. A Disney csak a felét fizette ki közvetlenül, a másik felének értékében részvényeket adott.
A hozzászólások nem a szerkesztőség, hanem az olvasók véleményét tükrözik.

Cikk ajánló

Hírlevél regisztráció


Sudoku 数独

sudokuLogikai játék a számokkal
PCLand.hu