Rekordbevételt hozott a Vasember 3 Kínában

Már az első napon 21,5 millió dolláros rekordbevételt hozott a Vasember 3, és ezzel minden idők legnagyobb kasszasikere lett Kínában - tette közzé a Disney filmstúdió.
A Vasember 3 ezzel felülmúlta a Transformers 3 és a Bosszúállók sikerét. Az előbbi 2011-ben 17 millió dollárt, az utóbbi 2012-ben 18 millió dollárt hozott a jegyeladásokból az első napon.

A Twitterhez hasonló Sina Weibo kínai internetes portál közvélemény-kutatása alapján a Vasember 3 kapta a legtöbb szavazatot arra a kérdésre, hogy melyik filmet szeretné megnézni a legtöbb néző májusban. A második legtöbb szavazatot Peter Chan hongkongi rendező American Dreams in China című filmje nyerte el, amely május 17-én kerül a mozikba.

Tarantino Django elszabadul című filmje, amelynek vetítését áprilisban technikai okok miatt elhalasztották, a harmadik helyre szorult a szavazatok alapján.

A Robert Downey Jr. főszereplésével készült Vasember 3, amelyben feltűnik Fan Pingping, az egyik legfényesebb kínai filmcsillag is, szerdán debütált Kínában. A Vasember 3, amely a múlt héten került a mozikba Amerikán kívül, 307,7 millió dollárt hozott eddig, ami már csak pár millióval marad el a Vasember 2 teljes külföldi bevételétől.

A Vasember új epizódját az Egyesült Államokban pénteken mutatják be hivatalosan.

Cikk ajánló

 • Roham a mosógépekért

  Legjobb esetben is legfeljebb 20 ezer háztartásba kerülhet támogatott, energiatakarékosabb készülék.

 • Öröm és üröm a Balatonnál

  A statisztikák szerint újra felfedeztük a Balatont, de a tóparti kereskedők mást látnak.

 • A legjobb balatoni strandok

  A legtöbb pontot idén a balatongyöröki strand gyűjtötte be.

 • Színcity

  Kortárs művészek festenek egy hónapon át budapesti tűzfalakra.

 • Levendulázz!

  Bár csaknem egy évszázada honos Tihanyban a levendula, az elmúlt pár év alatt valóságos levendulaláz lett úrrá a félszigeten.

Sudoku 数独

sudokuLogikai játék a számokkal

Hírlevél regisztráció


PCLand.hu

Metropol Ingatlan