Slágergyárost hoz a Pannónia Fesztivál

Jövő csütörtökön kezdődik a szántódpusztai rendezvény, a fellépők közt a Rudimentallal.
A nyári fesztiválszezont május 16-án nyitja meg a Pannónia Fesztivál: a pünkösdi hosszú hétvégén új helyszínekkel és egy aktuális kedvenccel, a Rudimentallal is találkozhatnak a bulizni vágyók. Rajtuk kívül számos hazai kedvenc, valamint a Foreign Beggars és a Dub Pistols is Szántódpusztára érkezik.

A Rudimental annyira friss, hogy első lemezük, a Home április 29-én jelent meg. Jelenleg a Waiting All Night című daluk uralja világszerte a slágerlistákat, és ez nincs másként hazánkban sem. Ritkaságszámba megy, hogy egy aktuális sztárfellépő ilyen hamar eljusson a hazai színpadokra.

Azok sem unatkoznak majd, akik hétfőig végigbulizzák az egész fesztivált. A hazai mezőnyből fellép a Tankcsapda, a ROAD, a Depresszió, a Subscribe, a Kiscsillag, a Punnany Massif, az Irie Maffia, az Akkezdet Phiai, a Hősök és sok más együttes is.

Persze a zene mellett is lesz bőven mit csinálni az idei fesztiválon: az új helyszínekkel bővített Pannónia Fesztiválon helyet kapott a stand-up comedy is, de óriási társasjátékokat is kipróbálhatnak az érdeklődők. Akik VIP-jegyet váltanak, azok pedig extra kiszolgálásban részesülhetnek, grillételekkel és koktélokkal téve teljesebbé a fesztiválélményt.

Cikk ajánló

Hírlevél regisztráció


Sudoku 数独

sudokuLogikai játék a számokkal
PCLand.hu