Az új Star Wars Nagy-Britanniában forog

Nagy-Britanniában forgatják a következő Star Wars-filmet, amely a tervek szerint 2015 nyarán kerülhet a mozikba.
Kathleen Kennedy, a sorozat jogaival rendelkező Lucasfilm elnöke jelentette be a hírt, miután a cégnek sikerült megegyeznie George Osborne brit pénzügyminiszterrel. "Nagyszerű hír ez mind a rajongók, mind a mi filmiparunk számára" - mondta Osborne a bejelentés után.

Kathleen Kennedy beszámolt arról, hogy a produkciós cég illetékesei újra megtekintették az eddigi hat epizód korábbi helyszíneit az új rész forgatásához, ezután döntöttek a szigetország mellett. A Star Wars-filmek bizonyos részeit ugyanis Nagy-Britanniában forgatták.

A Star Wars: VII. rész című filmet J. J. Abrams rendezésében a tervek szerint jövőre kezdik forgatni és 2015 nyarán kerülhet a mozikba. A világhírű sorozat jogaival rendelkező Lucasfilmet tavaly vásárolta fel a Disney, amely azt tervezi, hogy a Star Wars VII. rész után nyaranta kerülnének moziba az újabb filmek, amelyek nem a sorozat folytatásaként születnek, hanem a Star Wars-univerzum egy-egy hősének történetét mutatják be.

Cikk ajánló

 • Roham a mosógépekért

  Legjobb esetben is legfeljebb 20 ezer háztartásba kerülhet támogatott, energiatakarékosabb készülék.

 • Öröm és üröm a Balatonnál

  A statisztikák szerint újra felfedeztük a Balatont, de a tóparti kereskedők mást látnak.

 • A legjobb balatoni strandok

  A legtöbb pontot idén a balatongyöröki strand gyűjtötte be.

 • Színcity

  Kortárs művészek festenek egy hónapon át budapesti tűzfalakra.

 • Levendulázz!

  Bár csaknem egy évszázada honos Tihanyban a levendula, az elmúlt pár év alatt valóságos levendulaláz lett úrrá a félszigeten.

Sudoku 数独

sudokuLogikai játék a számokkal

Hírlevél regisztráció


PCLand.hu

Metropol Ingatlan