A Rolling Stones felvételei az iTunes-on

A The Rolling Stones összes eddigi - digitálisan újradolgozott - felvétele felkerült az iTunes online zeneboltba a legendás rockegyüttes megalakulásának 50. évfordulója alkalmából.
A héten közzétett hanganyag a brit zenekar pályafutásának egészét felöleli, a banda 1963-as Chuck Berry-feldolgozásaitól kezdve egészen a tavaly megjelent GRRR! című válogatáslemezig - jelentette be a Universal Music kiadó.

A felvételeket kifejezetten az iTunes számára dolgozták újra, és a gazdag hanganyag felöleli a banda klasszikus stúdióalbumait, koncert- és válogatáslemezeit. A teljes katalógus két részletben - 1963 és 1971, illetve 1971 és 2013 - érhető el.

Az együttes a múlt hónapban indult nemzetközi turnéra Los Angelesből, tavaly pedig európai és Egyesült Államokbeli rajongóit örvendeztette meg egy-egy miniturnéval. A veterán rockerek június 29-én adnak koncertet a brit Glastonbury Fesztiválon, ahol most először fognak színpadra lépni, majd a londoni Hyde Parkban is zenélni fognak.

A banda több mint 200 millió lemezt adott el világszerte és mintegy negyvenszer turnézott, legtöbbször Európában és Észak-Amerikában az 1960-as és 1970-es években.

Cikk ajánló

Hírlevél regisztráció


Sudoku 数独

sudokuLogikai játék a számokkal
PCLand.hu