Először rendeznek Cirkuszok éjszakáját

Holnap négy helyszínen, 200 fellépőt láthat a közönség.
Holnap első alkalommal rendezik meg a Cirkuszok éjszakáját. A Fővárosi Nagycirkusz mellett Balatonfüreden, Balatonlellén és Zamárdiban is várják az érdeklődőket.

A négy helyszínen összesen 200 fellépő lép porondra, az érdeklődők még a kulisszák mögé is bepillanthatnak.

Balatonfüreden az Anna-gora Aquapark mellett az Eötvös Cirkusz várja majd a vendégeket. Itt inkább az állatszámokra helyezték a hangsúlyt, egyebek mellett azt is meg lehet nézni, hogyan idomítják a lovakat egy előadásra. 19 órától a gyerekek ingyen használhatják majd a cirkusz előtt felállított légvárakat, kisvasutat és gyermekhintát.

Zamárdiban a lovaké lesz a főszerep: a Szent István úton felállított sátorban a Horse Evolution Show-t mutatják be. A Monte-carlói Cirkuszfesztiválon Arany és Ezüst Bohóc díjjal kitüntetett artistákkal fútó műsor készítői minden idők leglátványosabb lovas előadását ígérik. Emellett az érdeklődők bepillanthatnak majd az istállókba, és lovagolhatnak is az este folyamán. 

Balatonlellén a Magyar Nemzeti Cirkusz 2013-as, új műsorát láthatják az érdeklődők. A Rákóczi úton található sátorban Magyarországon először lehet majd fehér oroszlánokat látni a porondon, míg a nézőtér fölött tíz méterre lévő kötélen a spanyol Duo Alambria fog táncolni. A kíváncsiskodókat is beengedik majd a kulisszák mögé, többek között az utazó állatkert is megtekinthető lesz. 

Cikk ajánló

Hírlevél regisztráció


Sudoku 数独

sudokuLogikai játék a számokkal
PCLand.hu