Slágerek nagyzenekari kísérettel

Harminc előadótól harminc dal hangzik el a Szimfonik Live 3 produkció keretében.
A budapesti Millenáris Parkban szeptember 7-én rendezik meg a Közmédia Napját. A programot ez alkalommal is koncert zárja, mégpedig a Szimfonik Live 3 produkció.

A Szimfonik Live-program először 2011-ben, a Sziget Fesztivál nulladik napján hangzott el. Rockzenekarok játszották el két-két újrahangszerelt slágerüket szimfonikus zenekari kísérettel. Tavaly már a Millenáris volt a helyszín, a fellépő együttesek három-három számukat adták elő.

 Az idei év több újdonsággal szolgál: egyrészt a két évvel ezelőtti 12 előadóval szemben 30 énekes lép színpadra, akik nem a saját repertoárukból válogattak, hanem a hetvenes évektől napjainkig megszületett hazai és külföldi, zenei mérföldkőnek számító slágerek nagyzenekari verzióját adják elő. Zorán újraértelmezésében például a Quimby Ajjajjajj című nótája lesz hallható. A „generációk közötti összekacsintás” jegyében került sor a Metró együttes legendás frontembere és Kovács Kati felkérésére – hangzott el az esemény tegnapi sajtótájékoztatóján. Az előadókat a Magyar Rádió Szimfonikus Zenekara mellett a közrádió kórusai kísérik. Mi több, Adelétől a Skyfallt a vegyes kórus énekli majd.

Sztárparádé

A fellépők között lesz:

• Mező Misi (Magna Cum Laude), Radics Gigi, Kristóf Norbi, Fábián Juli, Lovasi András, Soerii és Poolek & Papp Szabi, Alba Hyseni, Likó Marcell (Vad Fruttik), Dorogi Peti (Intim Torna Illegal), Szirtes Edina Mókus, Baricz Gergő, Mórócz Tamás, Vitáris Iván (Ivan & the Parazol), Sena, Judy Jay, Colombo, Zorán, Kovács Kati, Korbucz Sonya, Walkó Csaba (Compact Disco), Németh Juci, Beck Zoltán (30Y), Fehér Balázs (Carbonfools), Manoya, Kardos-Horváth János, Szűcs Krisztián (Heaven Street Seven), Krsa (PASO)

Cikk ajánló

Hírlevél regisztráció


Sudoku 数独

sudokuLogikai játék a számokkal
PCLand.hu