Eltűntek Nabiha csomagjai

Hangszerek és fellépőruhák nélkül érkezett meg a debreceni Campus Fesztiválra a nemzetközi slágerlistákat az elmúlt években meghódító fiatal dán énekesnő-dalszerző, Nabiha Bensouda és zenekara, csomagjaik eltűntek a repülőút során - tájékoztatta Bakó Csaba, a fesztivál sajtfőnöke szombaton.
Az énekes és zenekara délelőtt érkezett meg a Liszt Ferenc repülőtérre, de csak ők, mert sem a hangszereket, sem pedig a poggyászokat a fellépőruhákkal, nem tudták átvenni az érkezés után. Még nem tudják, hol akadhatott el a csomagszállítás. Előzetes információk szerint a csapat Koppenhágából berlini átszállással érkezett meg Budapestre, így vélhetően a német fővárosban történhetett az adminisztrációs galiba - mondta Bakó Csaba.

A dán énekesnő és zenekara mindezek ellenére fellép szombat este a debreceni Campuson: a szervezők gyors segítségének köszönhetően kölcsön hangszerekkel és Magyarországon vásárolt friss fellépő ruhákban tartják meg a koncertjüket.

Nabiha elmondása szerint ez csöppet sem fogja befolyásolni a jó hangulatot, már most a fellépés lázában égnek, kíváncsiak a magyar fesztiválozókra, és bár sajnálja, ami történt, de a koncert ettől csak még izgalmasabb lesz - idézte az énekesnőt Bakó Csaba.

Nabiha Bensouda, Dánia fiatal popcsillaga három év alatt érte el az európai slágerlisták csúcsát, ha nevét nem is sikerül elsőre megjegyezni, dalait annál inkább: a ÍMind the GapÍ vagy a ÍNever Played the BassÍ megdönthetetlen rádiós sláger - mondta Bakó Csaba.

Cikk ajánló

Hírlevél regisztráció


Sudoku 数独

sudokuLogikai játék a számokkal
PCLand.hu