Gina Carano a nehézségből merít erőt

A harcművész a Halálos iramban hatodik részében Dwayne „The Rock” Johnson oldalán mutatkozott be. Elárulta, hogyan hozhatjuk magunkat formába úgy, ahogyan azt ő tette.
Dwayne Johnson mellett még egy olyan kemény nő is, mint ön, kicsinek és törékenynek tűnik. Hogyan igyekezett ez ellen tenni?
– Az ő energiájából táplálkoztam. A köztünk levő méretkülönbség persze elég látványos, de hozzátartozik a dologhoz az is, hogy Dwayne nagyon kedves ember. Az ő hatására én is ugyanilyen pozitív energiát akartam sugározni.

Ezek szerint ő csak tetteti, hogy annyira kemény lenne? Valójában a jelenetek közti szünetekben manikűröztet?
– Igazán titokzatos személyiség. Én azt szeretem mondani róla, hogy nem olyan kemény, de ő komolyan veszi magát.

Komolyabb témákra terelve a szót: mit tesz azért, hogy ilyen fitt maradjon?
– Mindennap edzek. A muay thai és a dzsiu-dzsicu a sportom, mindkettő során átmegy az ember olyan fázisokon, amikor úgy érzi, hogy a gyakorlat annyira brutális, hogy képtelen lesz végrehajtani. Legszívesebben nevetne, mert annyira elképzelhetetlennek tűnik, hogy meg tudja csinálni. Aztán amikor minden összeáll, az mindennél komolyabb motivációt jelent. Az ember végre képes lesz fokuszálni, és ez a világ legjobb érzése.

Ehhez a sok ütéshez és rúgáshoz viszont nagyon sok energiára lehet szüksége. Hogyan étkezik?
– Hosszú ideig tartott, mire eddig eljutottam, de mára teljesen egészséges kapcsolatom van az élelmiszerekkel. Teljesen átlagosan étkezem. Beletelik egy időbe, amíg az ember megtanulja, hogyan reagál a szervezete a különböző tápanyagtípusokra, és hát időnként van úgy, hogy az embernek meg kell ennie egy tál tésztát. Nem szabad túl sok szabályt lefektetni az étkezéssel kapcsolatosan sem, mert ez kontraproduktívvá válhat egy idő után.

A Halálos iramban 6-ban Michelle Rodriguez oldalán láthatjuk – őt nézve az embernek olyan érzése támad, hogy bármire képes. Tartott tőle?
– Nagyon bátor ember, ismertem hozzá hasonlókat, és nincsenek már előzetes elképzeléseim a hozzá hasonlókkal kapcsolatosan. Hagytam, hogy az legyen, aki – és nagyon jól alakultak köztünk a dolgok.

A filmben az összes kaszkadőrmutatványát ön végezte el?
– Igen, mindent, de Michelle nagyon törékeny – amikor megragadtam a csuklóját, nem akartam elhinni, mennyire vékony. De az az igazság, hogy ha az ember nem úgy megy haza egy hasonló forgatásról, hogy fáj valamije, akkor nem dolgozott elég keményen.

Sok férfi gondolja azt, hogy egy kapcsolatban jó, ha a férfi erősebb, a szó átvitt és szoros értelmében is. Ön viszont harcművészként bárkit képes lenne két vállra fektetni – hat ez a romantikus kapcsolataira?
– Nem ismeri egyik volt barátomat sem… Lehet, hogy volt köztük nálam sokkal erősebb is. Egyik volt barátom ismertette meg velem a muay thait, eljártunk edzeni, és küzdöttünk egymással. De a kapcsolataimról nem szeretek beszélni.

Van, hogy meglát valakit, és arra gondol, hogy legszívesebben kipróbálná rajta, mire elég a tudása?
– Természetes, hogy az embernek ilyesmi megfordul a fejében, ha nem kedvel valakit. Legalábbis időnként. Esetleg el is képzeljük, hogyan juttatnánk kifejezésre ellenszenvünket – aztán meg azt kérdezzük magunkról, hogy hogy jutott ilyesmi egyáltalán az eszünkbe?

Cikk ajánló

Hírlevél regisztráció


Sudoku 数独

sudokuLogikai játék a számokkal
PCLand.hu