Nősülni készül Al Bano

Ismét a házasságon jár az esze Al Bano Carrisinek: az olasz énekes élettársát, Loradena Leccisót készül elvenni.
A 70 éves énekesnek és 40 éves élettársának már két közös gyermeke van, Yasmine és Albano junior. Bár Al Bano tizenhárom évvel ezelőtt egyszer már megkérte az egykori tévécsillag kezét, a házasság akkor nem valósult meg. "A gyerekeink most már nagyok. Azt akarom, hogy normális családban éljenek. Itt az ideje rendbe hozni a dolgokat" - mondta az énekes az Oggi című olasz lapnak adott interjújában.

Al Bano Carrisi a múltban többször szakított, majd ismét kibékült Loredana Leccisóval. Az esküvőt a tervek szerint a következő hónapokban tartják. Lecciso szerint a helyszín Assisi, Fatima vagy Santiago de Compostela lesz, de csak akkor számolnak be az esküvőről, amikor az már megtörtént.

Al Bano egyébként csaknem húsz évnyi szünet után októberben közös koncertet ad volt feleségével, Romina Powerrel Moszkvában. Sajtóhírek szerint egy orosz menedzser vette rá Al Banót, hogy ismét volt felesége oldalán énekeljen. A párnak négy gyermeke született, az elsőszülött Ylenia Carrisi 1994 januárjában Amerikában nyomtalanul eltűnt. A tragédia miatt annyira elmérgesedett a pár viszonya, hogy házasságuk 1999-ben viharos válóperrel ért véget.

A szakítás csaknem harminc év együttélést és közös éneklést zárt le, hiszen ugyanabban az évben, 1970-ben házasodtak össze Romina Powerrel, amikor első lemezük is megjelent.

Cikk ajánló

Hírlevél regisztráció


Sudoku 数独

sudokuLogikai játék a számokkal
PCLand.hu