Augusztusi Bálna-bál

Izgalmas programokkal és színes zenés előadásokkal várják az érdeklődőket augusztus 17-től 20-ig a Duna-parti Bálna épületénél. 
Az egész napos programok reggel tíz órától kezdődnek és este nyolc óráig tartanak. A szervezők többek között játszóházzal és Info ponttal készülnek, az épület körül kézműves házak, felfújható játékok és esténként lézerjáték szórakoztatja az ide látogatókat. 

A mindennapi programok mellett színpadi előadások is lesznek, melyek szünetében kvízjátékon mérhetik fel tudásukat a játékos kedvű vendégek. Ez lesz az első olyan rendezvény, amelynek e lenyűgöző, nem mindennapi épület környezete ad otthont. A Bálna egy különleges építészeti alkotás, amely egyedülálló módon teremt kapcsolatot a Duna és Budapest között. Meghatározó látványossága a városnak, találkozóhely és élménypont. 

A programokra nincs belépőjegy, minden rendezvény ingyenes lesz.
 

PROGRAM

• Augusztus 17-én gyermekműsorral indul a színpadi program, utána stand-up comedy Beliczai Balázzsal, majd Kállay-Sanders András, Palcsó Tamás és Zoltán Erika gondoskodik a fergeteges hangulatról.

• Augusztus 18-án ismét a gyerekeké az első program: bábszínház a Ládafia közreműködésével, majd stand-up comedy Benk Dénessel, a zenés szórakozást pedig Kocsis Tibi, Tolvai Renáta és a Black II Black garantálja.

• Augusztus 19-én a Buborék együttes indítja a napot, utána stand-up comedy Csenki Attilával, este Baricz Gergő, Lola és a Mystery Gang koncertje várja az érdeklődőket.

• Augusztus 20-án z Apa- cuka Gyermekzenekar lép fel elsőként, majd stand-up comedy Felméri Péterrel, az esti műsor előadói Pál Dénes, Marót Viki és a Sugarloaf. Fél nyolctól a fővárosi limbórekordon is részt vehetnek a vállalkozó kedvűek.

Információk: balnabudapest.hu/balna_bal

Ez a cikk a Metropol és a Főpolgármesteri Hivatal Kommunikációs Igazgatóságának együttműködésével készült.

Cikk ajánló

Hírlevél regisztráció


Sudoku 数独

sudokuLogikai játék a számokkal
PCLand.hu