Baleset a Pókember előadásán

Súlyos lábsérülést szenvedett a Spider-Man: Turn Off the Dark című Broadway-musical csütörtök esti előadásán egy színész.
A látványos színpadtechnikával megrendezett Pókember-darab előadásain már korábban is előfordultak balesetek.

A csütörtöki előadást a színész sérülése miatt azonnal megszakították, és a férfit - akinek nevét nem hozták nyilvánosságra - kórházba szállították. A Foxwoods Színház szóvivője szerint a színész lába a beszorult a díszletek közé, ez okozta a súlyos sérülést.

A zenés színmű előadásain már egy sor baleset történt, a komoly fizikai felkészültséget igénylő produkció több színésze is kórházba került.

A 75 millió dollárból színpadra állított Pókember-musical, amelyhez a U2 két tagja, Bono és The Edge szerezte a dalokat és a zenét, a Broadway történetének egyik legdrágább darabja.

A lenyűgöző akcióelemekkel és speciális effektusokkal - mint a nézőtér felett repülő Pókember - tarkított darabra tódulnak a nézők: a műsor már azelőtt a Broadway egyik legnagyobb kasszasikere lett az előzetes bemutatókkal, mielőtt többszöri halasztás után végül 2011 júniusában megtartották a hivatalos premiert.

Cikk ajánló

Hírlevél regisztráció


Sudoku 数独

sudokuLogikai játék a számokkal
PCLand.hu