Freddie Mercury kiadatlan felvételei a Queen-től

A Queen együttes azt tervezi, hogy kiad két olyan, a nyilvánosság előtt ismeretlen felvételt, amelyeken Freddie Mercury énekel.
Huszonkét évvel a legendás énekes halála után akarja közzétenni Brian May és Roger Taylor a Mercury hangján megszólaló dalokat. "Van egy sor felvétel. Brian és én dolgozunk rajta. Az egyiken az egész együttes dolgozott, a másik leginkább Brian munkája" - mondta Roger Taylor a Classic Rock című magazinnak. "Nem akarjuk átírni, de van néhány dolog, amit be kell fejezni, és mondhatom, hogy ki fogjuk adni" - hangoztatta Taylor.

Brian May, a Queen együttes gitárosa a közelmúltban jelentette be, hogy Freddie Mercury és Michael Jackson harminc évvel ezelőtt készített duettjeinek megjelentetésén fáradozik - emlékeztetett a The Daily Telegraph brit napilap.

A zenész saját blogján arról írt, hogy jelenleg William Orbit producerrel dolgozik, és a projekt "izgalmas, kihívásokkal teli, érzelmileg megerőltető, de összességében nagyszerű". Mercury és Jackson 1983-ban készítettek közös felvételeket Jackson kaliforniai otthonában, de a hanganyagot nem jelentették meg. 2011-ben May engedélyt kapott a Jackson-hagyaték kezelőitől a felvételek kiadásához.

Cikk ajánló

Hírlevél regisztráció


Sudoku 数独

sudokuLogikai játék a számokkal
PCLand.hu