Vígjáték a férfiagyról a Tháliában

A férfiak gondolkodását, nőkhöz való viszonyukat mutatja be A férfiagy - avagy nincs itt valami ellentmondás? című egyszemélyes vígjáték Csányi Sándor előadásában a budapesti Thália Színházban október 12-én.
Bobby-t elhagyja menyasszonya, és két hét gondolkodási időt ad neki arra, hogy rájöjjön a kettőjük között kialakult ellentét valódi okára. A férfi ez idő alatt végiggondolja, miben hibázott, mit is ronthatott el, hogyan lehetne jobban csinálni, mit akarhat a nő - mondta Csányi Sándor a keddi budapesti sajtótájékoztatón.

Szirtes Tamás rendező arról beszélt, hogy Bobby szeretné megérteni a nőket, bár empatikus képességeinek beindításához drámai válságnak kell történnie. Hozzátette: a darabnak filozofikus és intellektuális hangulata van, miközben humoros köntösbe öltöztetve közvetíti egy vonzó férfi tépelődését.

Robert Dubac darabja a stand up comedy és a klasszikus színház elemeit ötvözve az élet örök misztériumát, a férfi-nő viszonyát feszegeti. Bobby a rendelkezésére álló két hét alatt felidézi a nőkkel kapcsolatos tapasztalatait, emlékeit és eközben a gondolkodását formáló férfiak alteregóit is magára ölti. Csányi Sándor előadásában hat férfitípus elevenedik meg a színpadon, mind tanácsokkal és történetekkel segítik, illetve zavarják össze a női lélek megismerésére törekvő férfit.

Cikk ajánló

Hírlevél regisztráció


Sudoku 数独

sudokuLogikai játék a számokkal
PCLand.hu