Koncert közben kapott agyvérzést az énekesnő

Verdi Requiemjét végigénekelte Florencia Fabris argentin szoprán, aki az előadás alatt agyvérzést kapott és két nappal később elhunyt.
A 38 éves, főként verista művekben elismert szoprán a nyugat-argentínai San Juanban mintegy félezer néző előtt Verdi Requiemjében lépett pódiumra. A koncert utolsó perceiben rosszul érezte magát. Végigénekelte a szólamát, az utolsó taktusokhoz leült és nem állt fel a tapshoz sem, hanem gyorsan elhagyta a színpadot. Az előadás után azonnal megműtötték, de vasárnap agyvérzésben mégis elhunyt - adta hírül kedden a Clarín című napilap.

Florencia Fabris a római Academia Santa Ceciliában tanult, Argentína egyik kiváló énekesének tartották, májusban Donizetti Lucrezia Borgiájának címszerepét énekelte Buenos Aires-i Lirico Operában, júniusban pedig Richard Strauss Az árnyék nélküli asszony című operájának egyik főszerepét alakította a Teatro Colonban.

Cikk ajánló

 • Roham a mosógépekért

  Legjobb esetben is legfeljebb 20 ezer háztartásba kerülhet támogatott, energiatakarékosabb készülék.

 • Öröm és üröm a Balatonnál

  A statisztikák szerint újra felfedeztük a Balatont, de a tóparti kereskedők mást látnak.

 • A legjobb balatoni strandok

  A legtöbb pontot idén a balatongyöröki strand gyűjtötte be.

 • Színcity

  Kortárs művészek festenek egy hónapon át budapesti tűzfalakra.

 • Levendulázz!

  Bár csaknem egy évszázada honos Tihanyban a levendula, az elmúlt pár év alatt valóságos levendulaláz lett úrrá a félszigeten.

Sudoku 数独

sudokuLogikai játék a számokkal

Hírlevél regisztráció


PCLand.hu

Metropol Ingatlan