Jön a Deep Purple

Jövő februárban érkezik a legendás banda Budapestre.
Ian Gillan, Roger Glover, Ian Paice, Steve Morse és Don Airey, azaz a Deep Purple kedvében jár magyar rajongóinak: február 17-én a Papp László Budapest Arénában lép fel.

Az elmúlt évben a banda tagjai új területeken próbálták ki magukat, meglepve ezzel azokat a rajongóikat is, akik talán még meg sem születtek, amikor a banda már learatta első sikereit.

Az 1970-es In Rock, a két év múlva következő Machine Head és az 1973-as Made In Japan a legnagyobb koncertbevételeket és a legnagyobb lemezeladásokat produkáló elitbe repítette az együttest. A Smoke On The Water című, egyszerűen tökéletes daluk pedig máig el nem évülő népszerűséggel ruházta fel őket. A Deep Purple rajongói bázisa folyamatosan növekszik, hiszen újabb hallgatókat szereznek az egész világon, köszönhetően egyrészt annak, hogy nem csupán a bejáratott koncerthelyszínekre mennek, hanem a kevésbé látogatott városokba is; másrészt aki már látta őket élőben, állítja, hogy a Deep Purple felér egy adrenalinlökettel.

Rengeteg daluknak köszönhetően koncertjeik dalválasztásai véget nem érő viták forrását jelentik a régi és az újabb rajongók között.

A csapat nem pihent meg a fényes múltban. Hat új stúdióalbumot jelentettek meg az elmúlt 15 évben, nem  is beszélve a zenekar mind az öt tagjának saját szólóprojektjeiről és lemezeiről.

Háttér

A Deep Purple legutóbbi albuma, a Now What?! idén áprilisban jelent meg.

A budapesti koncertre szeptember 12-től vásárolhatók belépőjegyek.

Cikk ajánló

Hírlevél regisztráció


Sudoku 数独

sudokuLogikai játék a számokkal
PCLand.hu