Válogatáslemez a Beatles BBC-s felvételeiből

Újabb válogatáslemez jelenik meg a legendás Beatles együttesnek a BBC stúdióiban készült felvételeiből: a korongon kereskedelmi forgalomba nem került felvételek és stúdióbeszélgetések is sorakoznak.
Az új lemez az 1994-ben piacra dobott, nagysikerű Live at the BBC című album folytatása lesz. A CD-n és vinyl lemezen is megjelenő válogatás a tervek szerint novemberben lát napvilágot. Az új gyűjteményt az 1963 és 1964 során készített rádióműsorokból válogatták össze: a zenekar ekkor több tucatszor vendégeskedett a BBC stúdióiban.

A felvételek többsége az élő adások hangulatát idézi és a zenekar nyugodt, fesztelen játékát örökíti meg. A korai Lennon-McCartney-szerzemények mellett számos Chuck Berry-feldolgozás és a rock zene úttörőinek egyéb slágerei is felcsendülnek a korongon.

A lemezen helyet kapnak az első Live at the BBC album néhány dalának különböző verziói is. A korábbi lemez újrakevert változata is idén novemberben kerül a boltokba. Megjelenésekor a korong azonnal az albumeladási listák élére tört, és az első hat hét alatt több mint öt millió példányt kapkodtak szét belőle a rajongók világszerte.

Cikk ajánló

Hírlevél regisztráció


Sudoku 数独

sudokuLogikai játék a számokkal
PCLand.hu