Billy Connolly rákos és Parkinson-kórban szenved

Prosztatarák miatt operálták meg Billy Connollyt, a Kvartett - A nagy négyes sztárját és orvosai korai stádiumú Parkinson-kórt is felfedeztek a skót színésznél.
A 70 esztendős Connolly honlapján hétfőn megjelent közlemény szerint az Egyesült Államokban elvégzett műtét jól sikerült, megfelelő kezelést kap a Parkinson-kórra is, amely remegéssel és feledékenységgel is járhat.

Az orvosok biztosították a színészt, hogy a gyógyíthatatlan degeneratív központi idegrendszeri betegség nem akadályozza majd a munkájában.

Connolly áprilisban egy belfasti előadásán már panaszkodott emlékezetkieséseire. "Ez borzasztó. Úgy érzem magam, mintha megbolondulnék" - mondta akkor.

A Glasgowban született Connolly a skót folkzenei színpadon szerzett érdemeket, mielőtt színészi babérokra tört volna. A közkedvelt komikus számos vígjátékban szerepelt, legutóbb Dustin Hoffman bemutatkozó rendezésében, a Kvartett - A nagy négyes című filmben láthatta a közönség.

Duston Hoffmannról is nemrégiben derült ki, hogy rákban szenved.

Cikk ajánló

 • Chile nyerte a Copa Americát

  A házigazda chilei válogatott nyerte meg - története során először - a labdarúgó Copa Americát, miután 11-esekkel legyőzte az esélyesebbnek tartott argentinokat.

 • Megdőlt a látogatórekord a Volt Fesztiválon

  Megdőlt a tavalyi 120 ezres látogatórekord a 23. Volt Fesztiválon, június 30. és július 4. között összesen 123 ezren buliztak a Lővér kempingben.

 • Hamilton nyerte a Brit Nagydíjat

  A címvédő Lewis Hamilton, a Mercedes brit pilótája nyerte a Forma-1-es Brit Nagydíjat vasárnap.

 • Több mint nyolcezren úszták át a Balatont

  A viadalon ezúttal is számos sportoló indult, többek között a férfi vízilabda-válogatott tagjai és Erdei Zsolt profi ökölvívó világbajnok is teljesítette a távot.

 • Életbe lépett a hőségriadó

  Az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnapra az egész országra legalább másodfokú figyelmeztetést adott ki.

Sudoku 数独

sudokuLogikai játék a számokkal

Hírlevél regisztráció


PCLand.hu

Metropol Ingatlan