Érkezik a tökéletes illúzió

Az Illuzionisták, az új amerikai utazó cirkusz európai turnéja keretében novemberben jön hazánkba.
A valódi mágia birodalmába léphetünk be Az Illuzionisták segítségével: két órányi különleges utazást ígérnek a világ legsikeresebb mágusai a magyar nézőknek is. Az előadásban hét illuzionista áll színpadra, mindannyian saját eszközeikkel, saját közegükben mutatják be azt, amiről a leginkább ismertek.

A produkció eredetileg Las Vegasban jött létre két évvel ezelőtt, amikor két amerikai producer úgy döntött, egy csapatba fogja össze a világ legjobb mágusait. Olaszországból, Angliából, New Yorkból és Hollywoodból érkeztek a mágusok, akik aztán Vegasban tavaly mutatták be közös show-jukat. Az előadás megtekintése tágítja a mágia világáról kialakított elképzelésünket, ráadásul a lehető legavatottabbak előadásában ismerhetjük meg a szemfényvesztés magasiskoláját.

Mindahány illuzionista számos díj birtokosa. Az előadók a maguk területein már hatalmas sikereket és díjakat gyűjtöttek be, mire e produkcióba kerültek. Volt, akit a Cirque du Soleiltől, a Disney-től vagy más hollywoodi, vegasi, illetve angol és amerikai tv-show-kból sikerült elcsábítani. Van a hét szereplő közt feltaláló, varázsló, szabadulóművész és mentalista is. Az sem ritka, hogy egyikük-másikuk az életével játsszon egy produkció kedvéért. Lesz a műsoron pengenyelés, gondolatolvasás, lebegés, és biztosan nem hiszünk majd a szemünknek akkor, amikor izgalmas szabadulásoknak vagy kettévágásoknak leszünk szemtanúi. A konkrét trükkökről ugyanakkor nem szívesen beszélnek a mágusok. 

A műsor utazó változatát tekintheti majd meg a magyar közönség a SYMA csarnokban három alkalommal, november 22–24. között. Ez a show a sydney-i Operaházban mutatkozott be, majd ezt követően hatalmas sikerrel hódította meg Ausztráliát, Mexikót és Dél-Amerikát is. 

Résztvevők: 7 mágust vonultat fel a show: jön a Feltaláló, az Antimágus, a Mentalista,  a Szabaduló Művész, a Boszorkány, a Szemfényvesztő és a Dzsentlemen.

Cikk ajánló

Hírlevél regisztráció


Sudoku 数独

sudokuLogikai játék a számokkal
PCLand.hu