Aranydió Karácsonyi Kavalkád a Millenáris Parkban

December 6-a és december 23-a között 18 napon át rendezik meg az első Aranydió Karácsonyi Kavalkádot a Millenáris Parkban.
A szervezők elmondták, hogy két gondolat hívta életre az Aranydiót. Annak felismerése, hogy Budán nincs komoly és igényes karácsonyi vásár és hogy egy igazán békebeli rendezvényt szervezzenek, visszalopva azt az ünnepi hangulatot, ami lassan kiveszni látszik. Színes kulturális programokat és karitatív megmozdulásokat is szerveznek a Millenáris Parkban, ahol egyházi és iskolai kórusokkal, előadásokkal, gyermekrajz pályázattal és halászléfőző versennyel várnak mindenkit. A „Legyél Te a három királyok egyike” szlogennel, egy a Parkban felállított életnagyságú Betlehemben gyűjtenek ajándékot a rászorulóknak a Magyar Máltai Szeretetszolgálattal karöltve.

A Millenáris Parkban az eseménysorozat 18 napja alatt, nemzedékeken átivelő szórakoztató, kulturális, de az ünnepi hagyományokat szem előtt tartó programokat szerveznek, a rendezvény összes programja mindenki számára ingyenes. Az Aranydió kavalkád keretében fellép majd Tóth Vera, Kardos Horváth János és a Hahó Együttes, a Buborék együttes, a Vivat Bacchus, a Kis Kata zenekar és az Underdog zenekar is.

Cikk ajánló

Hírlevél regisztráció


Sudoku 数独

sudokuLogikai játék a számokkal
PCLand.hu