Balaton Sound: Azealia Banks is a fellép

Wiz Khalifa, Azealia Banks és David Guetta mellett Felix Da Housecat, a W&W, Steve Angello, Martin Garrix is fellép a jövő évi Balaton Soundon Zamárdiban július 10. és 13. között - közölték a szervezők.
A Balaton-parti fesztiválra érkezik, ezzel tavalyi, lemondott szigetes fellépését pótolhatja majd Azealia Banks. A harlemi vagány, divatdiktátornak is beillő rapperlány rajongói így némi kárpótlást kaphatnak a tavalyi, várva várt koncert elmaradásáért.

December 11-étől országszerte megkezdték a jegyek árusítását a 2014-es zenei fesztiválra, amelynek fellépői közül hét nevet jelentettek be a szervezők szerdán.

Eljön például a chicagói house forradalom második hullámának egyik legismertebb figurája, Felix Da Housecat vagy a húszas évei közepén járó, tehetséges holland DJ páros, a W&W. Fellép Steve Angello is, aki az utóbbi idők legnépszerűbb és legfelkapottabb elektronikus zenei alakulatában, a Swedish House Mafiában, Axwell és Sebastian Ingrosso oldalán lett világhírű.

Zamárdiba érkezik még 2014-ben a holland DJ és producer, Martin Garrix, az amerikai rapper, Wiz Khalifa és David Guetta is.

Elismerés

Ismét bekerült a legjobb 10 közepes fesztivál közé a European Festival Awards versenyén a Sound, és idén először a VOLT Fesztivál is.

Cikk ajánló

Hírlevél regisztráció


Sudoku 数独

sudokuLogikai játék a számokkal
PCLand.hu