Komáromba ment az Artemovszk 38

Többhetes szünetet tart az állóhajó.
A tízévente kötelezően megtartandó parti szemle elvégzése miatt egy hónapig csak hűlt helyét találhatjuk az A38 hajónak, mivel szombatra virradóra elvontatták.

A jubileumi, tizedik évad lezárása után Komáromba vontatták a hajót, ahol a kötelező felülvizsgálás során a fenéklemezt és a bordákat is ellenőrzik, valamint a szükséges javításokat is elvégzik. A tervek szerint február elején érkezik majd újra Budapestre a hajó, a pontos időpontot azonban nagyon sok minden befolyásolja. Az elvégzendő munkálatok nagyságán felül a vízállás és az esetleges jégzajlás is beleszólhat abba, hogy mikor kerül vissza a budapestiek kedvelt bulihelyszíne a jól ismert helyére. A rendezvényhelyszín honlapján és egyéb internetes felületein – Facebook, tumblr, Twitter – teszik majd közzé a pontos dátumot.

Súly
1500 tonnát nyom az Artemovszk 38.

A karbantartáshoz kötődő változás, hogy januárban a D11-es menetrend szerinti hajójárat ideiglenes végállomása a Boráros tér lesz. Február közepére tervezték az első koncertet a hajóra, de januárban is lesz koncert az A38 szervezésében Budapesten: a Club 202-ben a Monster Magnet zenél január 29-én.

Cikk ajánló

Hírlevél regisztráció


Sudoku 数独

sudokuLogikai játék a számokkal
PCLand.hu