Sophia Loren megírja önéletrajzát

Önéletrajzi könyvet jelentet meg közelgő 80. születésnapjára Sophia Loren. A milánói Rizzoli kiadó hétfőn jelentette be, hogy megszerezte a jogokat a nemzetközi terjesztésre, s azokat a napokban, a londoni könyvvásáron kezdi árusítani.
"Az elmúlt években több kiadó is arra kért, hogy meséljem el életem történetét, de mindeddig nem éreztem úgy, hogy eljött volna az ideje a visszatekintésnek. Talán a kerek születésnap közelsége, talán egy dokumentumokkal és fotókkal teli, már elfeledett doboz megtalálása miatt most mégis úgy döntöttem, hogy megírom az életemet" - mondta el a születésnapját szeptember 11-én ünneplő filmszínésznő.

Loren szerint a dobozban talált dokumentumok alapján egy olyan memoár született, amely "mindenkit érdekelhet".

A megjelenés előtt álló visszaemlékezés egyik különleges eleme lesz egy eddig még sosem publikált fénykép a színésznőről és Carlo Ponti filmproducerről, későbbi férjéről, amely 1954 nyarán készült a Pó folyó partján. "A folyó asszonya forgatása közben fogtuk fel, hogy egymásba szerettünk" - kommentálta Loren a fényképet.

A Genfben élő Sophia Loren öt éve a saját édesanyját alakította a Tükreim című sorozatban, amely a RAI olasz köztévé számára készült nővére, Maria Scicolone önéletírása alapján.

Cikk ajánló

Hírlevél regisztráció


Sudoku 数独

sudokuLogikai játék a számokkal
PCLand.hu