Online forgalmazza új filmjét Joss Whedon

Joss Whedon, a Bosszúállók rendezője a nagy stúdiókat megkerülve az interneten mutatja be legújabb filmjét.
Az In Your Eyes című film letöltése öt dollárba (mintegy 1100 forintba) kerül majd - jelentette be Whedon a film vasárnapi premierjén a New York-i Tribeca Filmfesztiválon.

Az In Yor Eyes egy szerelmespár, Rebecca és Dylan történetét meséli el. Egyikük az Egyesült Államok délnyugati, másikuk az északkeleti részén él, így anélkül tudják megosztani egymással érzelmeiket, hogy ismernék egymást.

A bemutatón Whedon elmondta, hogy a premierrel egyidőben vált elérhetővé a film az interneten, az inyoureyesmovie.com címen és a Vimeo videomegosztó oldalon. Az első 24 óráról még nem rendelkeztek adatokkal.

Ez a második játékfilmje a Whedon és Kai Cole producer által kis költségvetésű filmek gyártására és közvetlen értékesítésére alapított Bellwether Pictures stúdiónak. A Los Angeles-i székhelyű cég elsőként 2012-ben a Sok hűhó semmiért című Shakespeare-vígjáték egy új feldolgozásával állt elő.

Joss Whedont Hollywood egyik legkreatívabb koponyájaként tartják számon. A Bosszúállók című film forgatókönyvírójaként és rendezőjeként a két évvel ezelőtt az amerikai filmtörténet egyik legsikeresebb filmjét alkotta, mely több mint 1,46 milliárd dolláros (324,8 milliárd forintos) bevételt hozott világszerte.

Cikk ajánló

Hírlevél regisztráció


Sudoku 数独

sudokuLogikai játék a számokkal
PCLand.hu