Drew Barrymore: az anyaság az érzelmi Achilles-sarkam

A színésznő Kavarás című filmje kapcsán mesélt viszonyáról Adam Sandlerrel, illetve az anyaságról.
Adam Sandler és Drew Barrymore nyilvánvalóan nagy rajongói egymásnak, hiszen elkészült a harmadik közös romantikus vígjátékuk is – bár Sandler azt állítja, hogy a most megjelenő Kavarás című filmig egymással is csak színészkedtek.

„Már tényleg beleestem”

– Imádom Drew-t, mi ketten nagyon régóta ismerjük egymást. Mindhárom közös filmünkben szerelmesek lettünk egymásba. Az első kettő kamu volt, de most tényleg beleestem – viccelődik a Nászok Ásza és Az 50 első randi sztárja. – Hihetetlenül jól tettetted – teszi hozzá Drew Barrymore.

Barrymore szerint a hosszú ideje jól működő kapcsolatuk titka a türelem és az időzítés. – Nagyjából nyolcévente felhívom Sandlert, és elhívom ebédelni. Aztán mindig azt mondom neki, hogy eljött az idő valami újat csinálni – meséli. Így született meg a Kavarás is, amely egy meglehetősen egyedi párkeresős mozi. A történet szerint egy özvegy és egy elvált ember – mindketten többgyermekes szülők – egy vakrandin találkozik egymással, amely végül rémesen sikerül. Később aztán egy véletlen folytán közös családi nyaraláson kötnek ki Afrikában, ahol kénytelenek együtt eltölteni az idejüket, de ezzel kapnak egy új lehetőséget is egymás megismerésére.

Valóban szülők mindketten

A harmadik közös filmben Sandler és Barrymore is szülőt alakít – amit nemcsak az életkoruk indokolt, hanem az is, hogy mostanra már valóban szülők mind a ketten. – Már édesanya vagyok, és az a dolgom, hogy mindig ott legyek a gyerekeimmel, ha szükségük van rám. Azt hiszem, az anyaság az érzelmi Achilles-sarkam – magyarázza a színésznő. – Ami igazán megfogott a forgatókönyvben, hogy elképzeltem, milyen lesz nézni a filmet. Tudtam, hogy nevetek majd, hiszen vicces, de mellette meg is fogok hatódni. El is sírtam magam a forgatókönyv olvasása közben és a filmben is – mondta.

Jó szülőnek tartják egymást

Arról, hogyan állja meg a helyét a való életben anyaként, filmbeli partnere mesél. – Hidd el, te mindent megteszel a gyerekeidért. 

Drew Barrymore is értékeli Sandler szülői képességeit. – Te ugyanolyan jó, türelmes és fantasztikus szülő vagy, akárcsak a filmbeli karaktered. Ez az, amit mindig is irigyeltem tőled – teszi hozzá.
 

NÉVJEGY

Drew Blyth Barrymore amerikai színésznő, rendező 1975. február 22-én született Kaliforniában. 

Kisgyermekkora óta színészkedik, az igazi áttörést az 1982-es E. T. – A földönkívüli című film hozta el neki, melyben 7 évesen szerepelt.

Leghíresebb filmjei a Charlie angyalai, Az 50 első randi, A bambanő és a Zene és szöveg.

Többször jelölték Golden Globe- és Emmy-díjra, végül 2010-ben elnyerte a legjobb tv-filmszínésznőnek járó Golden Globe-díjat.

A színésznő magyar gyökerekkel is rendelkezik, édesanyja a németországi születésű, magyar származású Makó Ildikó.

Cikk ajánló

Hírlevél regisztráció


Sudoku 数独

sudokuLogikai játék a számokkal
PCLand.hu