Russell Crowe és Ryan Gosling nyomozópárost alakít

Nyomozópárost alakít Russell Crowe és Ryan Gosling a Vasember 3. rendezőjének The Nice Guys című új thrillerében - értesült a Variety.com.
Shane Black a filmet a Warner Bros. filmstúdió számára forgatja, a produceri feladatokat Joel Silver látja el. Black és Silver csaknem három évtizede a Halálos fegyver-sorozaton dolgozott együtt, ami mindkettejük számára nagy sikert hozott. Black jegyezte az 1987-es film forgatókönyvét.

A The Nice Guys forgatókönyvét Black kollégájával, Anthony Bagarozzival írta. A hetvenes évek Los Angelesében játszódó történetben a nyomozópáros egy megkopott hírnevű pornósztár öngyilkosságnak tűnő esetével foglalkozik, de vizsgálódás közben rájönnek, hogy sötét összeesküvés áll a háttérben.

Gosling az utóbbi két évben a Gengszterosztag, az Elcsábítva és elhagyatva, valamint a Csak Isten bocsáthat meg című produkciókban szerepelt a filmvásznon és a Lost River című munkájával rendezőként is bemutatkozott.

Az Oscar-díjas Crowe legutóbb a Noé című filmben játszott és jelenleg szintén debütáló rendezésén, a The Water Diviner című filmen dolgozik.

Cikk ajánló

Hírlevél regisztráció


Sudoku 数独

sudokuLogikai játék a számokkal
PCLand.hu