Ugye, hogy nem lehet elfelejteni Pattinsont!?

Robert Pattinson az elmúlt években annyiszor játszott amerikait, hogy szinte el is felejtette, milyen brit akcentusal beszélni. Az Alkonyat-sorozatnak köszönhetően első számú tinibálvánnyá vált színész a mozikban mától látható „Emlékezz rám”-ban egy fiatal New York-it alakít.
– Nem jártam beszédtanárhoz – ironikus, hogy most, amikor britet játszom, viszont szükségem van rá, annyira kijöttem a gyakorlatból – mondja.

Az Emlékezz rám! szerelmi történet és családi dráma elegye, melyben két csonka családból származó fiatal szeret egymásba, de ez nem egy szokványos
love story.

– A történetvezetés alapján sem lehet a filmet egyetlen kategóriába betuszkolni. Ha az ember találkozik valakivel, akibe beleszert, az még nem feltétlenül jelenti azt, hogy onnantól kezdve minden rózsásan alakul majd. Az emberek nagy része azért jár különféle terápiákra, mert azt hiszi, folyamatosan boldognak kellene lennie.

A színész szerint nem könnyítette meg életüket a New York-i forgatás sem a paparazzik, sem az Alkonyat-rajongók miatt.
– Az első két hét szörnyű volt, de már kezdek hosszászokni. Bizonyos dolgokat meg kell tanulnom kizárni. A dühömet igyekeztem a karakter kidolgozásába fektetni.

A színész jelenleg a Bel Amin dolgozik: a Guy de Maupassant kisregényéből forgatott film ötlete azért tetszett a színésznek, mert minden eddigi szerepénél messzebbre viszi Edward, a vámpír szerepétől. – Ironikus ez a szerep: a nők megőrülnek a kataktermért, aki elveszi mindenüket. Az Alkonyat-béli karakterem gyökeres ellentéte ez.


A margóra

Az Alkonyat: Ez hozta meg a hírevet neki: nyáron érkezik a mozikba a sorozat harmadik része.

A Kurt Cobain életrajzi film főszerepével kapcsolatban egyre többet rebesgetik a nevét.


Nézzen bele!


A hozzászólások nem a szerkesztőség, hanem az olvasók véleményét tükrözik.

Cikk ajánló

Hírlevél regisztráció


Sudoku 数独

sudokuLogikai játék a számokkal
PCLand.hu