A Halak ma a szokottnál is érzékenyebb lehet





Kétesélyes nap elé nézhet ez a csillagjegy.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.03.31.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21.–04. 20.)

A Hold ma már belép a Kos jegyébe. Rengeteg energiát, pozitív törekvéseket mutat ez a holdállás, ma valahogy mindenre zsigerből jól reagál. Az indulatait fogja vissza, de egyébként hallgasson az első gondolatára, késztetésére!

Bika (04. 21.–05. 20.)

Ha szingli, akkor most van itt igazán az ideje annak, hogy párt keressen magának. Ha figyelmesebben jár-kel a világban, észre fogja venni a sok elismerő pillantást, egyik bizonyára megdobogtatja majd a szívét.

Ikrek (05. 21.–06. 21.)

Ma nagyon is hatékonynak bizonyulhat. Buzog önben a tettrekészség, és lelkesedése ma sokakat magával sodorhat. A közösségben fejtheti ki most aktivitását, serkentőleg hathat egy kisebb csoport életére.

Rák (06. 22.–07. 22.)

Izgalmakkal teli napot élhet át. Bármerre is veszi útját, mindenütt meglepetések várják. A világ titokzatos oldala tárulkozik fel ma ön előtt. Ehhez persze ki kell mozdulnia.

Oroszlán (07. 23.–08. 22.)

A Hold ma már a Kos jegyébe lép, a Merkúr és a Nap is itt tartózkodik, ebben a szenvedélyes jegyben. Ön is tűz-elemű, így igazán kedvező önnek ez az energia. Érdemes ma belekezdeni a régóta halogatott ügyekbe. Ma bárkit elcsábíthat, bárkit az ujja köré csavarhat!

Szűz (08. 23.–09. 22.)

Sokféle lehetőséget kínál önnek a mai nap. Fontos lehet, hogy tartsa magát a céljaihoz és a tervszerűségnek nagyobb szerepet adjon, mint a véletlennek. Fennáll ugyanis a veszélye annak, hogy a váratlan események elsodorják.

Mérleg (09. 23.–10. 22.)

Nagyszerű nap ez a Mérlegek számára. Tele van energiával és életkedvvel, az egész világ mintha rózsaszínbe öltözött volna. Talán egy jó hír, vagy csak valami titkos belső sejtelem, ami ezt érezteti önnel. Mosolyogjon, akár süt a nap, akár nem!

Skorpió (10. 23.–11. 22.)

A Skorpió érzelmei ma olyan magas hőfokra emelkedhetnek, hogy az szinte biztos, hogy utat tör magának. Remélhetőleg nem veszekedésben, hanem sokkal pozitívabb módon. Drámai jelenetek, elérzékenyülés – bármire lehet számítani ma.

Nyilas (11. 23.–12. 21.)

Van néhány rosszindulatú személy a környezetében, és miattuk egy ostoba pletykának válhat áldozatává. Talán legjobb, ha nem is reagál az önt ért vádakra. De ha már mégis védekezésre kényszerül, akkor is válogassa meg az eszközeit!

Bak (12. 22.–01. 20.)

Most a szokottnál is rosszabbul viseli, ha álnokságot tapasztal, és azonnal a védelmére siet a gyengébbnek. Arra azért vigyázzon, hogy ön se kerüljön bajba!

Vízöntő (01. 21.–02. 18.)

Objektivitása most nagyon jól jöhet. Ön képes arra, hogy érzelmi kérdésekben is hátralépjen egyet, és úgy gondolja át újra, sosem elfogult. Ma a tanácsát kérhetik egy fontos ügyben.

Halak (02. 19.–03. 20.)

A szokottnál is érzékenyebb lehet, ezért a jó dolgok, jó emberek igencsak feldobják a kedvét. Ellenkező esetben viszont parázs vitákra számíthat. Vegye magát körbe szép dolgokkal, jó emberekkel!





Ezeket olvastad már?
„Az orvosok azzal kezdték” – csodát tett, 47 kilót fogyott a magyar édesanya

„Az orvosok azzal kezdték” – csodát tett, 47 kilót fogyott a magyar édesanya

Ennyit kell naponta aludnod, hogy olvadni kezdjen rólad a zsír

Ennyit kell naponta aludnod, hogy olvadni kezdjen rólad a zsír

Ezek a csillagjegyek a vasárnap nyertesei: de a Kosok jobban teszik, ha csendben maradnak

Ezek a csillagjegyek a vasárnap nyertesei: de a Kosok jobban teszik, ha csendben maradnak

Így készítsünk öblítőt házilag!

Így készítsünk öblítőt házilag!

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás