RETRO RÁDIÓ

Horror Tatabányán: Egy lány miatt szúrta le osztálytársát a nyolcadikos fiú





Meg akarták beszélni a történteket, de végül az egyik kamasz konyhakést rántott. A jelenetet az osztálytársak is végignézték.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.12.11.
féltékenység késelés

A tatabányai Bolyai János Általános Iskola nyolcadikos tanulóját, F. Rajmundot nyugodt gyereknek ismerték, most szerdán mégis olyat tett, amire senki nem számított. A második óra utáni szünetben megkérte osztálytársát, Márkót, hogy beszéljék meg a lánnyal kapcsolatos összetűzésüket, ám amikor az osztályteremhez értek, előrántott egy 8 centis pengehosszúságú konyhai kést, és szó nélkül hasba szúrta a 14 éves fiút. Márkó csak ennyit tudott mondani: „Segítsenek, nem akarok meghalni!„ A jelenetet több diák is látta.

Ezzel a konyhakéssel szúrta hasba Rajmund az osztálytársát két óra közötti szünetben (Fotó: police.hu)

„Az osztályfőnök a gyerekek mögött haladva, néhány másodperc múlva lépett a terembe, addigra már megtörtént a cselekmény„ – közölte a Borssal Váraljainé Vasecz Mária, az intézmény vezetője. A pedagógus, meglátva a sérültet, kivezette őt és az elkövetőt is a teremből. „Azonnal mentőt hívtunk és amennyire tudtuk, elláttuk a sebét” – tette hozzá az igazgatónő.

Fotó: Knap Zoltán

A sérült fiú már üzent is az osztálytársainak

„Ma délelőtt ismételten beszéltem a sérült gyermek édesanyjával. Elmondta, hogy a gyermeket tegnap megoperálták. A lábadozó diák azt üzeni nekünk, hogy a körülményekhez képest jól van, köszöni, hogy annyian aggódunk érte, jólesik neki” – mondta az igazgatónő.

Megdöbbentek az ismerősök

„Ismerem kiskora óta, és csak annyit mondhatok, hogy sokkolt, mikor megtudtam, mit is tett. Egyáltalán nem ilyennek ismertem meg őt. Szépen nevelte a családja, tisztességgel járt iskolába„ – ingatta a fejét a család egyik ismerőse. Rajmundot az eset után azonnal őrizetbe vették, információk szerint a fiú nem beszélt a kihallgatásán, vallomást sem tett, azonban kezdeményezték előzetes letartóztatását. Az igazgatónő azt is elárulta, hogy az iskolaőr az intézmény másik épületében van, azonban ezek után itt is kérni fogják a jelenlétét.





Ezeket olvastad már?
Iszonyú pusztítás történt a Deák téren, lehangoló a látvány

Iszonyú pusztítás történt a Deák téren, lehangoló a látvány

Hihetetlen kutatás: a terhesség után fiatalabbnak néznek ki a nők

Hihetetlen kutatás: a terhesség után fiatalabbnak néznek ki a nők

Exkluzív fotók az Andrássy úti Louis Vuitton üzlet kirablásáról - galériával

Exkluzív fotók az Andrássy úti Louis Vuitton üzlet kirablásáról - galériával

Mentes és egészségtudatos termékekkel hódít a SPAR

Mentes és egészségtudatos termékekkel hódít a SPAR

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás