Így változik a cipődivat idén tavasszal





5 tipp, hogy mire ügyelj a vásárláskor.



Megosztás
Szerző: Piréz
Létrehozva: 2023.03.23.
cipő életmód divat trendi

Nincs mese, itt a tavasz, a csizmák, kalucsnik mehetnek vissza a gardróbba, hogy téli vagy inkább nyári álmot aludjanak. Helyettük végre előkerülhetnek a könnyű, szellős lábbelik, amiket nemcsak kényelmesebb, de menőbb is hordani. Viszont hogy tényleg menő legyél, érdemes megnézni, milyen az idei divat

Fotó: Pixabay

Úgy tűnik, a körömcipőknek átmenetileg befellegzett, a tavasz nagy kedvence a vagány, de mégis nőies mokaszin. A Ripost összeszedte az aktuális trendeket.

1. Elegancia a lábon

Egyik legelegánsabb modell a velúr mokaszin, apró sarokkal és különlegesen egyedi díszítéssel. A mindennapok üdítő, frissítő divatja lehet ez a lábbeli. 

2. Örök klasszikus

Bőrből készült, kényelmes és nőies, ezért megunhatatlan és örök ez a kis cipő. Tavasszal alap darabja lehet a ruhatáradnak.

3. Magas talp

Idei újdonság a magas talpú mokaszin. Több színben is megtalálod, de a zöld az ezévi sláger.

4. Csatos fazon

A mokaszin orrán látható csat nem szimplán dísz, hanem a lábmérethez passzintást is szolgálja. Ha erősebb a rüsztöd, lehet, hogy kényelmesebb kissé kiengedni. 

5. Univerzális szín

Ha a fazont és a díszítést már kipipáltad, érdemes a színnek is szentelned egy kis időt. Nem mindegy, hogy viseleted többi darabjához mi illik, de egy ilyen világos árnyalattal biztosan nem foghatsz mellé.  





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás