Az örök darab: ezek a legdivatosabb farmerek ebben a szezonban





A farmer valóban örök és megunhatatlan, de ami még fontosabb, hogy mindig képes megújulni, így sosem unalmas! Mutatjuk az idei szezon legnagyobb kedvenceit!



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.05.30.
farmer fazon szezon

Sikkes megoldások 

A young blonde woman wearing a blue denim dress
Fotó: Profimedia

Egy farmerruha igazi jolly jokernek számít, hiszen nagyon kényelmes, vagány, de megfelelő kiegészítőkkel kombinálva mégis nagyon nőies megjelenést ad. Idén nagy kedvencek az alakot követő fazonok vagy éppen a sikkes, vékony pántos verziók.

Az öltöztető dzseki 

A blonde woman wearing a white lace dress and a denim jacket with a bike
Fotó: Profimedia

Még a legegyszerűbb szettet is feldobja egy farmerkabát, ami a tavaszi szezon egyik kötelező beszerzése. Keresgéljünk a különleges megoldások között, például nézzünk olyat, amit rátétekkel, betoldásokkal díszítettek, de az is jó megoldás, ha a klasszikus kék helyett fehéret, bézst vagy éppen egy ütős színt választunk.

Trapézra fel! 

A blonde woman wearing a dark blue blazer and light blue jeans with a camera
Fotó: Profimedia

Az egészen szűk, skinny és a kicsit lazább, mom fazonok mellett előtérbe kerültek most a bővülő szárú és trapéz farmerek. A teltebb alkatú hölgyek se féljenek tőle, mert egy jól megválasztott szárú nadrág még nyújtja is az alakot. Szűk felsőrészekkel, rövidebb állású kabátokkal kombináljuk.

Tetőtől talpig 

A blonde woman wearing jeans and a denim shirt sitting by a pool
Fotó: Profimedia

Még mindig tartja magát a trend, hogy bátran halmozzuk a farmer darabokat egy szetten belül. Például a nadrághoz vegyünk egy laza inget, de most hatalmas kedvencek a csinos denim topok is, amiket akár még az ing fölé is fel tudunk kapni.

Figyeljünk a hosszra! 

A brunette woman wearing a white blouse and a denim skirt
Fotó: Profimedia

A legnagyobb újítást a farmerszoknyák között találjuk: a midi vagy az egészen hosszú maxi változatok a nyerők. Mivel kicsit retró hatásúak, ezért a kiegészítőkkel tudjuk modernebbé és lazábbá varázsolni őket.

Kantáros kedvencek 

A young dark-haired woman sitting on steps wearing a summer outfit
Fotó: Profimedia

Még mindig sok helyen találkozunk farmerből készült overálokkal és kantáros darabokkal. Legjobban egy sima pólóval, nőies blúzzal mutatnak. Tökéletesek egy egész napos mászkáláshoz vagy laza programokhoz.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás