Németh Kristóf már tudja, hogy küzdhetjük le a vírust





A színész már regisztrált az oltásra, hogy minél hamarabb visszatérhessünk a megszokott életünkhöz.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2020.12.26.
sztároltás

Németh Kristóf az elsők között volt, aki regisztrált a koronavírus elleni védőoltásra - tudta meg a Ripost. A színész szerint a vakcina a kulcs ahhoz, hogy minden visszatérjen a régi kerékvágásba.

„Nagyon várom már a védőoltást! A regisztráción már túl vagyok. Bízom abban, hogy nálunk is olyan oltások válnak elérhetővé hamarosan, melyeket azért engedélyeznek világszerte, a lehető leghatékonyabbak és legbiztonságosabbak. Addig is minden információhoz igyekszem hozzájutni a vakcinákról, melyek mindegyike más hatásmechanizmussal dolgozik„ - kezdte a lapnak Kristóf, aki szerint az egyetlen járható út a vírus legyőzéséhez, az a vakcina.

”Úgy hiszem, hogy az oltások biztosíthatják az emberiségnek, hogy jövőre visszatérhetünk a régi kerékvágásba és újra élhetjük az életünket úgy, ahogyan azt szeretnénk. Terjed mostanában egy vicces mém, aminek a szövege valahogy így szól: Egész életedben párizsit ettél, most pedig félsz egy oltástól, mert nem tudod mi van benne!? Bár ez a gondolat erősen sarkított, a mondanivalójával tudok azonosulni még úgy is, hogy vegetáriánus vagyok” – jelentette ki a népszerű színész.

Regisztrálni az oltásra ide kattintva lehet.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás