Szívtipró Ruby hazudott?

A Silvio Berlusconi szexbotrányának középpontjában álló, Szívtipró Ruby néven elhíresült fiatal marokkói lány a bíróságon tagadta, hogy valaha is azt mondta volna egy volt szobatársának, hogy viszonya volt az olasz kormányfővel.
Karima el Marough pénteken másodszor jelent meg a bíróságon Berlusconi három volt munkatársának perében. Emilio Fede újságírót, a Berlusconi-televíziók volt főszerkesztőjét, Lele Mora egykori sztárügynököt és Nicole Minettit, a jobbközép Szabadság Népe (PdL) volt politikusát kerítéssel vádolják: az ügyészség szerint Fede, Mora és Minetti "szállította" a lányokat a Berlusconi villájában rendezett "bunga-bunga" partikra.

A másik, párhuzamosan zajló Ruby-perben az ügyész május 13-án hat év börtönt kért Berlusconira az akkor még kiskorú lány prostitúcióra való kényszerítése és hivatali hatalommal való visszaélés miatt.

Az ügyészek kérdéseire válaszolva a most 20 éves Ruby tagadta azokat a partikkal, illetve a neki adott ajándékokkal kapcsolatos kijelentéseket, amelyeket más tanúk tettek, illetve saját maga vallott eskü alatt a nyomozás során. Azt mondta, hogy a korábbi vallomások "színtiszta hazugságok" voltak, amelyekkel csak a saját fontosságát akarta növelni.

Az ügyész által föltett kérdésekre Marough rendre kitérően felelt: "nem tudom", illetve "nem emlékszem" voltak a leggyakoribb válaszai. Arra sem tudott felelni, vajon 2010 márciusában egyedül vagy több fiatal nő társaságában töltött egy éjszakát Berlusconi villájában. Azt viszont leszögezte: nem kapott "milliókat" Berlusconitól; amikor korábban ezt állította, csak hencegni akart.

Cikk ajánló

Hírlevél regisztráció


Sudoku 数独

sudokuLogikai játék a számokkal
PCLand.hu