Három kisgépet kényszerítettek leszállásra

Az amerikai légierő vadászgépei leszállásra kényszerítettek három kisgépet, amelyek megközelítették New York légterét, ahol az ENSZ-közgyűlés miatt ideiglenesen repülési korlátozások vannak érvényben.
John Cornelio, az észak-amerikai légtérvédelmi parancsnokság szóvivője közölte, hogy helyi idő szerint hétfő délután másfél óra leforgása alatt legalább három incidens történt New York légterének közelében. Elmondta, hogy F-16-os vadászgépek feltartóztattak három kisebb repülőgépet, és meg nem nevezett térségbeli repülőterekre kísérték őket.

A leszállás után átvizsgálták őket, de Cornelio szerint nem találtak arra utaló jelet, hogy az incidensek kapcsolatba hozhatók terrorizmussal vagy más bűncselekményekkel.

New York légterében jelenleg ideiglenesen repülési korlátozás van érvényben a világszervezet székházában zajló ENSZ-közgyűlés 68. ülésszakának idejére, amelyen részt vesz Barack Obama amerikai elnök és számos más ország vezetője.

Cikk ajánló

 • Levehetik a fóliát a trafikosok

  A vita a kaposvári rablógyilkosság után indult meg arról, könnyű célponttá teszi-e a trafikokban dolgozókat, hogy az üzletekbe az utcáról nem lehet belátni.

 • Névcserés támadás

  Az elmúlt években országszerte számos közterület és közintézmény kapott új nevet, de a folyamatot sok helyen vita kísérte.

 • Sok dolgozó az átlagnál is kevesebbet pihen

  Kevés időt töltenek pihenéssel a magyar dolgozók, a legkevesebbet a fizikai alkalmazottak alszanak, ők a 6–7 órás országos átlagnál is kevesebbet.

 • Charlotte, a 6 millió fontos bébi

  Sokak szerint a brit kereskedők legalább annyira örülnek a kis hercegnő születésének, mint maga a család.

 • Gyula, a barátságos város

  Kiváló gasztronómiája, kulturális és szórakoztató programjai teszik teljessé Gyula idegenforgalmi kínálatát.

Sudoku 数独

sudokuLogikai játék a számokkal

Hírlevél regisztráció


PCLand.hu

Metropol Ingatlan