„Joey” lesz az új Top Gear másik műsorvezetője

A korábban rendkívül népszerű, most megújuló autós műsort Chris Evans mellett Matt LeBlanc fogja vezetni.

Előzmények:

Panasz emeltek a Top Gear műsorvezetője ellen. Ekkor még csak balhé van, kirúgás nincs

• A BBC kirúgja rossz magaviselete miatt a népszerű Jeremy Clarksont, a többiek is távoznak a műsor éléről. Clrarksont nem várták meleg étellel, behúzott egyet az egyik producernek.

• Százezrek követelik vissza Clarksont, fenyegetik is a BBC vezetőjét.

• Chris Evans (nem az Amerika Kapitányt alakító színész, hanem egy rádiós műsorvezető) mégis elvállalta az autós show vezetését

• Jeremy Clarkson, Richard Hammond és James May az Amazonnal szerződik. A valaha volt legsikeresebb autós műsor volt házigazdái más néven, online folytatjákSok találgatás után a BBC végre bejelentette, hogy ki lesz a Top Gear második műsorvezetője.A Jóbarátok Joey-a 48 éves, a műsor nem ismeretlen a számára. Kétszer is megfordult Clarksonéknál, és a nevéhez fűződik a leggyorsabb kör is a sztárok közül. Ezt a kört egy „megfizethető árú” autóval szokták megtenni a meghívott vendégek.
 

Az amerikai színész lesz a show első nem brit házigazdája a műsor 39 éves történelmében.


A színész máris csatlakozott a forgatásokhoz. Korábban egyébként a Top Gear spin offjában, a The Races-ben már vállalt műsorvezetést, így nem lesz számára ismeretlen a terep.

Evans örül LeBlanc szerződtetésének, a színész pedig kijelentette, hogy autóbolondként és a Top Gear megingathatatlan rajongójaként megtiszteltetésnek érzi, hogy a műsor életében kezdődő új fejezetben szerepet vállalhat.

Íme a leggyorsabb sztárkör a műsor történetében, amely LeBlanc nevéhez fűződik:
A hozzászólások nem a szerkesztőség, hanem az olvasók véleményét tükrözik.

Cikk ajánló

Hírlevél regisztráció


Sudoku 数独

sudokuLogikai játék a számokkal
PCLand.hu