Az RTL-nek forgat az Argentínában vizsgált magyar stáb

Az RTL Klub az Argentínában eljárás alá vont magyar stáb, amely a csatorna jelenleg is futó valóságshow-ját forgatja - tudatta a kereskedelmi csatorna kommunikációs igazgatója.
A Celeb vagyok, ments ki innen! argentin forgatási helyszínén az utóbbi napokban több hatóság - köztük a munkaügyi és a bevándorlási - is ellenőrzést tartott, utóbbi ezt a jövő héten még folytatja - közölte Rényi Ádám igazgató. „Munkatársaink argentínai tartózkodását - ide értve a hatósági engedélyeket is - a külföldi tévékkel való koprodukciókat érintő jogi szabályozást is jól ismerő argentin produkciós partnerünk iránymutatása alapján készítettük elő”.

Közlése szerint a helyi partner a forgatás előkészítésekor arról tájékoztatta őket, hogy munkavállalási engedélyre kollégáiknak nem lesz szükségük, hiszen Magyarországon kapnak fizetést, magyar cégekkel állnak szerződésben, és az általuk készített műsort is Magyarországon sugározzák. A vizsgálat elhúzódásának többek között éppen az az oka, hogy mindezek bizonyítását kérték a társaságtól az argentin hatóságok.

Rényi Ádám hozzátette: a hatóságokkal munkatársaik, akárcsak produkciós partnerük, mindenben együttműködnek, a történtek ellenére zavartalanul képernyőre kerül a műsor.
Szombaton számolt be az EFE spanyol hírügynökség arról, hogy az argentin hatóságok 104 magyar állampolgár megbüntetéséről döntöttek, miután kiderült, hogy turistaként utaztak be a dél-amerikai országba, ám ott engedély nélkül televíziós műsort forgattak.
A hozzászólások nem a szerkesztőség, hanem az olvasók véleményét tükrözik.

Cikk ajánló

Hírlevél regisztráció


Sudoku 数独

sudokuLogikai játék a számokkal
PCLand.hu