„Hiányoztál nagyon" – Gulácsi kisfia élőben látta édesapja visszatérését





Tizennégy hónap telt el a magyar válogatott kapus borzalmas sérülése óta.



Megosztás
Szerző: SK
Létrehozva: 2023.12.14.
Módosítva: 2023.12.14.
Lipcse Bajnokok Ligája Gulácsi Péter

Újra a Bajnokok Ligájában védhetett Gulácsi Péter magyar válogatott kapus. A Lipcse már az utolsó forduló előtt bebiztosította a helyét a sorozat nyolcaddöntőjében, s Marco Rose vezetőedző hetekkel ezelőtt megmondta, a csoportkör utolsó – immár tét nélküli – meccsén újra a magyar kapus védhet. Így a svájci Young Boys ellen ott volt a kezdőcsapatban, a Lipcse pedig vele nyert 2-1-re. A Leipzig a második helyen jutott a tavaszi nyolcaddöntőbe. Gulácsi a közösségi oldalán emlékezett meg arról, hogy tavaly októberi sérülése után újra a BL-ben kapott szerepet.

„Újra a Bajnokok Ligája színpadán” – írta Gulácsi, aki tavaly októberben, a Celtic elleni BL-meccsen szenvedett borzalmas keresztszalag-szakadást.

A hozzászólók között az RB Leipzig csapata is üzent a klubot nyolc éve erősítő játékosnak:

Hiányoztál nagyon erről a színpadról

Gulácsi visszatérését családja a stadionból nézte végig, felesége, Diána videójában látható, ahogy a kisebbik fiuk, Vince békésen fagyizik apa meccsén.

Gulácsi kisfia békésen fagyizta végig apa szereplését

Gulácsinak a felépülése óta ez volt a harmadik tétmeccse. Korábban a Német Kupában kapott szerepet, ám onnan a címvédő Lipcse már kiesett, így bizonytalan, mikor védhet újra a magyar kapus. A Lipcse első számú játékosa a poszton Janis Blaswich, aki Gulácsi sérüléséig Péter helyettese volt. Azóta annyira jól teljesít, hogy már a német válogatottnál is szóba került a neve.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás