„Szomorú lennék” – váratlan kérdést kapott a magyar válogatott kapusa





A rutinos Mikler Roland pihen az Eb helyett, de az olimpiai selejtezőn újra védene.



Megosztás
Szerző: SK
Létrehozva: 2024.01.26.
Módosítva: 2024.01.26.
Mikler Roland válogatott olimpia

Mikler Roland húsz éve erősíti a magyar férfi kézilabda-válogatottat, 39 esztendősen az a célja, hogy a párizsi olimpiával el is búcsúzzon a gárdától. Éppen ezért most feltöltődik az Európa-bajnokság helyett, hogy aztán a márciusi olimpiai selejtezőn a lehető legjobb formában védjen. A Németországban remekül helytálló csapatnak itthonról szurkolt, s természetesen büszkén látta, milyen jól teljesítenek helyettesei, Bartucz László és Palasics Kristóf. Mint mondja, pontosan tudta, mi várható az utódóktól.

– Egyáltalán nem lepett meg, pontosan tudtam, hogy mire képes a csapat, és mire képesek a kapusok. Nagyon jó lehetőség volt ez számukra, hogy megmutassák, lehet rájuk számítani. Úgy érzem, éltek vele. Le a kalappal az egész csapat előtt, mindenki nagyon szépen teljesített, minden meccsen volt, akinek jobban ment a játék, és elő tudott lépni vezérré a pályán

– mondta a Mandinernek a Szeged játékosa.

 

A lap megkérdezte Miklertől, megfordult-e a fejében, hogy ezek után lemaradna az olimpiai selejtezőről. A kapus bízik magában.

„Nem fogom most azt mondani, hogy nincs helyem a válogatottban. Szomorú lennék, ha ezen gondolkodnom kellene.”

Maximálisan bízom magamban. Jó az öreg a háznál, de azt is nagy örömmel látom, hogy a fiatalok milyen szépen tudnak integrálódni.

A Magyarország–Szlovénia-meccset az 5. helyért pénteken 15 órától játszák.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás