„A hangulatra soha nincs panasz" - a magyar szurkolók bevették Bolzanót - Videó





A hangpárbajt és a meccset is megnyertük Japán ellen a divízió I/A-s jégkorong világbajnokságon.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.04.28.
jégkorong Bolzanó magyar szurkoló

A magyar jégkorong-válogatott a Japán elleni 3-1-es győzelemmel kezdte a bolzanói divízió I/A-s világajnokságot. Garát Zsombor, a csapat rutinos tagja elmondta, a továbbiakban is ehhez hasonló szoros meccsekre számít. 

Jégkorong
Fotó: Szigetváry Zsolt

"Ettől jó egy világbajnokság, sok felkészülési meccset játszottunk, ezek hullámvölgyesek voltak. Mindannyian ezt a pillanatot vártuk, hogy elkezdődjön a világbajnokság, bedobják a korongot. Ez az, ami igazán számít, nagyon örülök, hogy ennyien kijöttek nézni minket. Szerintem a mezőny is nagyon szűk, szoros meccsek jönnek, nem lehet félvállról venni senkit. Jó példa erre a vb első meccse, nem tudom, a szlovénok hogyan álltak Koreához, de vesztesen távoztak. Mindig készen kell állni, soha nem lehet esélyt adni az ellenfélnek, mert mindenki képes élni vele. Ezúttal Japán ellen sok volt a kiállítás, fegyelmezettebben kell játszanunk, mert amikor gólt lőttek, nagyon megtáltosodtak, erre kell figyelni, hogy ilyenkor felvegyük a sebesség különbséget." - mondta Garát.

Közel 500 magyar szurkoló kisérte el a csapatot, és kettős sikert arattunk, hiszen a hangpárbajt és a meccset is megnyertük. A lelátón szurkolt Léderer Ákos sportriporter is, aki ezúttal drukkerként volt jelen.

 









Top hírek







Hírlevél-feliratkozás