Marco Rossi a kiszemeltjei miatt kémkedett az ezüstmeccsen





Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a helyszínen tekintette meg az ezüstmeccset a labdarúgó NB I-ben.



Megosztás
Szerző: Szabó Sándor
Létrehozva: 2024.04.16.
OTP Bank Liga fehérvár fc dobogó sportfogadás Marco Rossi

A Fehérvár FC 28 fordulót követően harmadik helyen áll a tabellán, egyetlen ponttal a szorul a második helyezett Paks mögé, amelyet az elmúlt hétvén 2-1-re legyőzött az „ezüstmeccsen”. Tieber László, a Videoton korábbi gólvágója szerint sikeréhes fiatalok repítik a csapatot. 

Marco Rossi is kritikus volt a montenegrói játék láttán
Marco Rossi Fotó: Nemzeti Sport

– A diadalmas tavaszi hadjáratnak anyagi és szakmai okai vannak, noha ősszel még a kiesés ellen harcoltunk – szögezte le a 75. életévét augusztusban betöltő Tieber László. – A városi önkormányzat nagyobb részt vállal a támogatásból, és ami a szakmai részt illeti: valamennyi csapatrészben egyre inkább sikerorientált magyar fiatalok tűnnek fel.

A kétszeres válogatott, a Vidiben 1971 és 1982 között 220 bajnokin 77 gólt szerzett egykori csatár úgy látja, a magyar futballisták azok, akik átérzik, mit vár el tőlük a klubvezetés. 

„A paksi győzelem vízválasztó volt, szerintem ezzel a sikerrel a nemzetközi kupaszereplés biztosított” – fogalmazott Tieber.

A paksi „ezüstmeccset” a helyszínen látta Marco Rossi szövetségi kapitány, aki Tieber szerint Fiola Attilát „ellenőrizte”, ugyanakkor sokadszor akadhatott meg a szeme a fehérvári kapuson, Tóth Balázson, aki rendszeresen kiváló teljesítményt nyújt.

Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás