Marco Rossi is segíti: Schäfer megpróbálja a lehetetlent





Az eltiltása után végre visszatérő Schäfer András garanciát kapott az edzőjétől. Jó ajánlólevél a Bundesligában is a válogatottbeli remeklés.



Megosztás
Szerző: LL
Létrehozva: 2024.04.04.
Módosítva: 2024.04.04.
Schäfer András Szoboszlai Dominik Union Berlin sportfogadás Marco Rossi

Óriási a konkurenciaharc az Union Berlin középpályásai között, de egy már most biztos: az eltiltás miatt két Bundesliga-meccset kihagyott Schäfer András játsznai fog szombaton (15.30), az éllovas Bayer Leverkusen elleni meccsen. Nenad Bjelica vezetőedző a magyar válogatottat emlegetve adott erre garanciát a középpályásnak.

Schäfer András a válogatottbeli szereplése miatt is biztos pontja az Union Berlin csapatának
Schäfer András a válogatottbeli szereplése miatt is biztos pontja az Union Berlin csapatának       Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP

– Természetesen örülünk, hogy András ott játékperceket kapott. Sőt, nem csak játszott, de nagyon jó is volt. Ráadásul a csapata is eredményes volt – célzott Bjelica a magyar válogatott márciusi győzelmeire.

Marco Rossi szövetségi kapitány Európa-bajnokságra tartó csapata a telt házas Puskás Arénában előbb 1-0-ra verte a török, majd 2-0-ra a koszovói válogatottat. A súlyos sérüléssorozata (három lábközépcsonttörés) miatt 2022 szeptembere óta hiányzó Schäfer ezeken a felkészülési meccseken tért vissza a nemzeti csapatba, a másodikon remek gólpasszt adott Szoboszlai Dominiknak.

Az utóbbi két Bundesliga-fordulóban Schäfer nélkül sem szerepelt rosszul a kiesőzónából lassan a középmezőnyhöz felkapaszkodó berlini futballcsapat. A kiállítása utáni eltiltása miatt az Union nélküle győzte le a Werder Brement (2-1), majd ikszelt (0-0) Frankfurtban. Ezeknél is nagyobb bravúrra lesz szükségük most a berlinieknek. A címvédő Bayern München előtt 13 ponttal vezető, szezonbeli 27 meccséből 4 döntetlen mellett 23-at megnyert bajnokesélyes Leverkusent fogadják, hogy megpróbálják a „lehetetlent”, legyőzni a félelmetes formában focizó gyógyszergyáriakat. Méghozzá immár biztosan a magyar válogatott középpályás segítségével, miközben hónapok óta az Union kispadjára szorul például a korábbi Fradi-sztár Aissa Laidouni.

Schäfer november végén tért vissza a pályára német klubcsapatában, azóta már góllal és gólpasszal is segítette az Uniont.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás