Szoboszlai üvöltött: "Szálljatok le rólam!" – Kitálalt a Liverpool magyar válogatott sztárja





Szoboszlai Dominik a Liverpoolról és a válogatottról beszél. Még egy évekkel ezelőtti emlékezetes momentumról is eddig ismeretlen titkokat árul el.



Megosztás
Szerző: MM
Létrehozva: 2024.04.30.
Szoboszlai Dominik válogatott Eb 2024 liverpool

Labdarúgó-válogatottunk csapatkapitányáról, Szoboszlai Dominikról szól az Egyenesen-sorozat újabb része a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) YouTube-csatornáján. 

Szoboszlai Dominik csapatkapitánysága óta verhetetlen a magyar válogatott
Szoboszlai Dominik csapatkapitánysága óta verhetetlen a magyar válogatott / Fotó: Török Attila / Nemzeti Sport

A nyári Európa-bajnokságra készülő, 14 meccs óta veretlen Rossi-csapat vezére mellett liverpooli csapattársai, angol szurkolók és újságírók is megszólalnak. Szoboszlai a klubjáról és a Premier League kihívásairól, a nemzeti csapattal kapcsolatban pedig az Európa-bajnokság(ok)ról is beszélt.

Természetesen kitért a nyári, németországi tornával kapcsolatos várakozásaira, de egy korábbi, különösen érdekes sztori is szóba került: a sérülése miatt kihagyott – részben budapesti – 2021-es Eb-kvalifikációt bebiztosító, Izland elleni győztes góljának teljes története.

Utána jött nekem a blackout: rámfeküdt mindenki. Ha még 25 másodpercig rajtam fekszenek, akkor valószínűleg elájulok. Üvöltöttem, hogy szálljanak le rólam, ők meg azt hitték, azért ordítok, mert annyira örülök

– emlékezett vissza mosolyogva a veszélyes szituációra Szoboszlai Dominik, miután többek között azt is elárulta, az ellenfél góljánál hibázó Gulácsi Péter utólag miért "b*szta le" őt a győztes és Eb-szereplést érő gól miatt.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás