„Elsődleges célponttá vált” – sztárklub csábítja Marco Rossi felfedezettjét





Lapértesülés szerint az utóbbi hetekben fokozódott az érdeklődés Kerkez Milos iránt. Tényleg lecsap a Chelsea a magyar válogatott balhátvédre?



Megosztás
Szerző: LL
Létrehozva: 2024.05.09.
Módosítva: 2024.05.09.
Kerkez Milos Bournemouth sportfogadás Chelsea

Ahogy közeledik a futballszezon vége, úgy sokasodnak az átigazolási hírek és pletykák. A magyar válogatott 20 éves labdarúgójáról, Kerkez Milosról először februárban röppent föl a hír, hogy felfigyelt rá a Chelsea. Az utóbbi hónapokban a Manchester Uniteddel és a Liverpoollal is összeboronált balhátvéd nagy előrelépési lehetőségéről most a ClutchPoints írta meg: a nyári szünet közeledtével kezd komolyra fordulni a helyzet.
 

Kerkez a szeptemberi, Chelsea elleni meccsen - jövő vasárnap éppen a Stamford Bridge-en bizonyíthat a londoni kérőjének
Kerkez a szeptemberi, Chelsea elleni meccsen – jövő vasárnap éppen a Stamford Bridge-en bizonyíthat a londoni kérőjének           Fotó: Robin Jones – AFC Bournemouth

A kapott gólok száma alapján az angol Premier League-mezőny második feléhez tartozó Chelsea edzője, Mauricio Pochettino nyáron elsősorban a védősort akarja gatyába rázni, új – hosszú távra szóló – igazolásokkal is. A hírportál szerint Bournemouth „feltörekvő csillagaként” emlegetett Kerkez az argentin edző első számú célpontjává lépett elő. Pochettino számára prioritás a balhátvéd poszt betöltése. Légiósunk mellett a már a klub kötelékébe tartozó holland U21-es válogatott Ian Maatsen jöhet szóba: a 22 éves focista a Borussia Dortmundnak kölcsönadva bejutott csapatával a Bajnokok Ligája-döntőbe, amelyet június 1-jén éppen Londonban (a Wembley-ben) rendeznek majd meg.

A lap úgy tudja, hogy a Chelsea Kerkez iránti érdeklődése fokozódott az utóbbi hetekben; megfigyelőket küldött feltérképezni a képességeit. A londoni sztárklub számára a vételár nem jelenthet akadályt. A cikk szerint a Bournemouth tavaly „szerény összegért”, 15,5 millió fontért (7 milliárd forint) szerezte meg a tehetséget, így még jelentős profittal megtoldva sem lenne megfizethetetlen a kivásárlása.

 

Nem igazán foglalkozom ezekkel a hírekkel. 

A körülöttem lévő emberek törődnek mindennel, ami nem közvetlenül a futballal kapcsolatos. Én csak arra összpontosítok, ami a pályán történik, jelenleg a Bournemouth-nál igyekszem a lehető legjobb teljesítményt nyújtani.

Persze nem tagadom, nagy motivációt jelent számomra, hogy ilyen nagy klubok figyelnek. 

Fiatal vagyok, tisztában vagyok a képességeimmel, és hogy néhány éven belül milyen szintre juthatok. Ezért edzek és játszom keményen, aztán majd meglátjuk, mi történik a jövőben – mondta Kerkez a minap a BBC-nek adott interjújában, amikor a nagy klubok érdeklődésével kapcsolatban kérdezték.

A Premier League 36. fordulója után 10. helyezett Bournemouth ősszel hazai pályán 0-0-ra végzett a most (35 lejátszott meccsel) 7. Chelsea ellen, a londoni bajnokit jövő vasárnap játsszák. Vagyis az addig eltiltott Kerkez éppen a Stamford Bridge-en, kérője pályáján zárja a bajnokságot a csapatával.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás