Csúnyán megégett a Fradinál, ehhez a klubhoz menekülhet a válogatott futballista





Nem tudott maradandót alkotni a Ferencvárosnál Amer Gojak, aki könnyen lehet, hogy a nyári átigazolási időszakban távozik a klubtól. A 35-szörös bosnyák válogatott Horvátországban építheti újra magát.



Megosztás
Szerző: HC
Létrehozva: 2024.05.01.
Módosítva: 2024.05.01.
Ferencváros Dinamo Zagreb Amer Gojak átigazolás sportfogadás

Nagyok voltak az elvárások Amer Gojakkal szemben, amikor 2022 augusztusában 1 millió euróért (387 millió forint) a Ferencvároshoz igazolt. A középpályás 2015 óta a Dinamo Zagrebben játszott, egy évet pedig kölcsönben az olasz élvonalbeli Torinónál töltött.

Amer Gojak két év után távozhat a Ferencvárostól / Fotó: AFP

Hiába azonban a jó ajánlólevél, Gojak számításai nem jöttek be az Üllői úton. Első szezonjában ugyan még javarészt a kezdőcsapatban számolt vele Sztanyiszlav Csercseszov, ám a kiemelkedő teljesítmények rendre elmaradtak tőle. Egyedül tavaly május 1-jén, az Újpest elleni duplájával hívta fel magára a figyelmet.

Idén csupán 10 tétmérkőzésen 320 percnyi játék jutott neki, a klub mélységét látva pedig aligha ragaszkodnak majd hozzá a nyáron. A 27 éves támadó középpályás a germanijak.hr szerint könnyen  lehet, hogy visszatér Horvátországba a korábbi klubjához, a Dinamo Zagrebhez. Az nb1.hu által szemlézett cikk arról ír, hogy a 35-szörös bosnyák válogatott egyszer már visszatalált a korábbi klubjához, illetve a jelenlegi helyzetben könnyen mozdítható lenne. Szerződéséből valamivel több mint egy év van hátra, de nagy összeget aligha kérne el tőle a Fradi.

A Ferencvárosnál Anderson Esiti és Owusu Kwabena továbbra is létszám feletti, az ő távozásuk szinte biztosra vehető. Emellett eldőlni látszik Samy Mmaee jövője is. A marokkói válogatott középhátvéd nem fogja meghosszabbítani a nyáron lejáró szerződését, és több mint három év után búcsút int a 35-szörös magyar bajnoknak.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás