Visszavágott a Videoton a Ferencvárosnak

A Videoton visszavágott a Ferencvárosnak a Ligakupa szerdai döntőjében elszenvedett 5-1-es vereségért: a székesfehérváriak 1-0-ra legyőzték a fővárosi együttest a labdarúgó OTP Bank Liga 25. fordulójának vasárnapi rangadóján, a Puskás Ferenc Stadionban.
A vendégek sikerükkel feljöttek a tabella második helyére.
OTP Bank Liga, 25. forduló: Ferencváros-Videoton FC 0-1 (0-1)

Puskás Ferenc Stadion, 8000 néző, v.: Kassai
Gólszerző: Torghelle (1.)
Piros lap: Jenner (92.)
Sárga lap: Aborah (79.), illetve Alvarez (10.), Torghelle (66.), Juhász (68.), Szolnoki (79.)

Ferencváros: Jova - Somalia, Besic, Gyömbér (Klein, 87.), Bönig - Jenner, Cukic (Alempijevic, a szünetben), Leonardo, Józsi, Aborah (Orosz, 90.) - Böde

Videoton FC: Bozovic - Brachi, Juhász, Vinícius, Szolnoki - Gomes, Kovács I., Mitrovic, Gyurcsó (Stopira, 85.) - Torghelle (Nikolics, 76.), Alvarez (Paraiba, 59.)

A Videoton már az első percben megszerezte a vezetést, majd ezt követően a Ferencváros játszott fölényben, de játékosai a legnagyobb helyzeteket is kihagyták, így egygólos vendégelőnnyel vonulhattak öltözőbe a csapatok.

A folytatásban is a hazaiak irányítottak, de már korántsem futballoztak akkora fölényben, mint az első játékrészben. Bár lehetőség mindkét együttes előtt adódott, az eredmény nem változott, így - habár a játék képe alapján a döntetlen igazságosabb lett volna - a székesfehérváriak három ponttal távoztak a fővárosból.

Cikk ajánló

Hírlevél regisztráció


Sudoku 数独

sudokuLogikai játék a számokkal
PCLand.hu